Znate li što vam točno treba za savršene obrve? Najbolji make up
Objavljeno: 26.10.2016 u 11:56. Kategorija: Vijesti

Odjednom se uređenje obrva našlo u prvom planu, a vi ste ostali zbunjeni jer ne znate što koristiti - gel, olovku, sjenilo, filler...?

slimo da to ima neke veze s Carom Delevingne, ali u jednom trenutku obrve, koje bismo do tad samo malo počupali i možda malo isrctali olovkom, našle su se u fokusu beauty industrije. I dok su se jedan za drugim lansirali razni proizvodi za uređenje obrva, malčice smo ostali zbunjeni: hoćemo li koristiti olovku, sjenilo, filler, gel ili ih samo začešljati?  Da bismo razriješili ova pitanja, pronašli smo odgovore. I vi doznajte koji preparat trebate točno za ono što želite postići na svojim obrvama. 

1. Olovka za obrve  Idealna za: Obrve koje imaju praznine - olovkom ćete popuniti gole dijelove tako da izgleda kao prirodno. Kako koristiti: Nježno povlačite liniju, kao da iscrtavate male dlačice duž obrve. 

2. Prozirni gel Idealan za: dobro popunjene obrve lijepog prirodnog oblika. Gelom ćete im samo naglasiti prirodan oblik, dodati malo volumena i učvrstiti ih. Piše 24 sata i kako koristiti: četkicom prelazite obrvom u smjeru rasta dlačica, ili, želite li ih više istaknuti, u smjeru prema gore. 

3. Sjenilo za obrve Idealno za: dodavanje više boje i punoće obrve.   Kako koristiti: malom četkicom utapkajte sjenilo u obrvu, a zatim počešljate i riješite se viška. 4. Filler  Idealan za: slabe obrve kojima nedostaje volumena i gustoće. Također će ih i oblikovati, ali i naglasiti boju.  Kako koristiti: češljate kratkim potezima u smjeru rasta dlačica.