CENTAR ZA POMOĆ U KUĆI- Cura Vita 24
Kategorija: Socijalne/Pomoć u kući

   

CURA VITA 24 - Vodeći  pružatelji usluga za pomoć osobama treća životne dobi u kući i na putovanju.

 

 

POUZDAN I SIGURAN IZBOR ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI I ČLANOVE NJIHOVE OBITELJI, KOJI TREĆU DOB ŽELE PROVESTI U UDOBNOSTI VLASTITOG DOMA

 

 

TRAŽITE POSAO NJEGOVATELJA U NJEMAČKOJ? PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU 

 

 

 

                                                                                 

NAŠE USLUGE

 

 

Kućna njega

Živjeti u poznatom okruženju pruža osjećaj sigurnosti. Naši njegovatelji brinu za Vas u Vašem domu.

 

 

 

 

Organiziranje prehrane

Nabavka namirnica, priprema hladnih i toplih obroka i napitaka ili dopremanje gotovih jela po izboru klijenta.

 

 

 

Pomoć u održavanju higijene

Pomoć pri oblačenju, svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba, uz poštivanje i zaštitu integriteta i dostojanstva klijenta i uslužnog osoblja.

 

 

 

Pomoć u kretanju i rekreaciji

Pomoć klijentu pri kretanju i rekreaciji u kući i izvan kuće. Vježbajte prema rekreacijskom programu, uz našu asistenciju.

 

 

 

Obavljanje kućanskih poslova

Održavanje čistoće u kući, briga o urednosti odjeće i inventara, uz neposrednu dostupnost uslužnog osoblja radi dogovora o dnevnim obvezama.

 

 

 

Organizacija turističkog putovanja 

Živjeti u poznatom okruženju pruža osjećaj sigurnosti. Naši njegovatelji brinu za Vas 24 sata dnevno u Vašem domu.

Želite putovati, biti ćemo uz Vas!

 

 

 

 

Prijevoz klijenta i stvari    

Prijevoz i pratnja klijenta pri odlasku i povratku s željenog odredišta. Nabavka, prijevoz i isporuka stvari.        

 

 

                                                                            

                                                                                                                                                 KLIJENTI & OSOBLJE

Klijenti

Očekivanja klijenata uvjetovana su njihovom dobi, vitalnošću i navikama. Ukoliko zdravstvene poteškoće ili životna dob ograničavaju klijenta u samostalnom zadovoljavanju osnovnih životnih potreba, pruža mu se pomoć pri kretanju, korištenju stubišta, ustajanju i lijeganju, ulasku i izlasku iz prostora za kupanje i osobnog vozila, pomaže pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene uz poštovanje integriteta i dostojanstva korisnika kao i neposrednog pružatelja usluge.

Osoblje

Osoblje kojem povjeravamo neposredan rad s klijentima, uz formalne uvjete zadovoljilo je i test kojim se provjerava razina poznavanja njemačkog jezika, iskustvo u prepoznavanju potreba osoba treće životne dobi, nadarenost u izgradnji i razvijanju socijalnih odnosa, poznavanje pravila poslovnog bontona, te pouzdanost u organiziranju i urednom izvršavanju poslova koje im se povjerava.

 

                                                                      ZAŠTO IZABRATI CURAVITA24?

Odluka gdje provesti starost, nije uvijek jednostavna. Današnji ritam života diktira nam često brz i naporan tempo, ne pruža nam priliku voditi kvaltitenu brigu o našim najmilijima, a odlazak u starački dom, nije uvijek najbolje rješenje.

Upravo iz tog razloga je CuraVita24 dobra i sigurna alternativa staračkom domu te odličan izbor svima koji treću životnu dom žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore i sigurnosti kroz razgovore i druženje u svrhu prevladavanja usamljenosti te uključivanjem u društveni život zajednice.

Na praktičnoj razni, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazak u nabavku namirnica, pripreme hrane i prijevoza.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba. “

CuraVita24 – Pouzdan i siguran izbor za osobe treće životne dobi i članove njihove obitelji, koji treću dob žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

 

Obratite nam se još danas, za bolje sutra!

KLIKNITE OVDJE i ispunite info upitnik za korisnike.

 

                                                                               O NAMA - NAŠ TIM

Stvarajući stranicu na kojoj nas upoznajete, krenuli smo ususret ljudima koji se uvijek nadaju da će im suvremeni ritam života prepustiti više vremena za pomaganje i brigu o starijim članovima obitelji. Dobro nam došli i hvala vam na toj nadi!

Na ovom je mjestu oživljela naša poslovna vizija. Njezin put vodi prema životima i domovima osoba treće životne dobi. Iako im svi puno dugujemo, oni rijetko očekuju nešto više osim dostojanstvenog uživanja mirovine.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore razgovorima i druženjem u svrhu prevladavanja usamljenosti, te uključivanjem u društveni život zajednice. Na praktičnoj razini, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazaka u nabavku stvari i pripremanja hrane. Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovoljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

Ova uvjerenja temelj su našeg rada na poboljšanju kvalitete života osobama u trećoj životnoj dobi unutar njihovih domova i na putovanjima. Nakon uspješne poslovne suradnje s klijentima u Hrvatskoj, u razvoju poslovanja pogodovao nam je pristup Hrvatske Europskoj uniji, a potom i ukidanje ograničenja za rad hrvatskih državljana u Njemačkoj. Ovakvom povjerenju njemačkog tržišta rada, odgovorili smo pružanjem usluge za pomoć u kući. Omjer potražnje takvih usluga i zainteresiranost pružatelja s druge strane, premašio je naša očekivanja.

Zahvaljujući pažljivom odabiru uslužnog osoblja, nailazimo na izraze zadovoljstva, a često i iskrenog prijateljstva naših klijenata. To nam je najdraža referenca poslovnog ugleda. Zadnja novost u našoj ponudi klijentima je organizacija turističkog putovanja ili odmora na hrvatskoj obali ili unutrašnjosti zemlje u pratnji našeg osoblja, kako bi uživali u čuvenim pirodnim ljepotama i tradicionalnoj gastronomskoj ponudi, te iz Hrvatske ponijeli lijepe uspomene.

 

Nikolina Princip                 Darko Princip             Jasna Jerković                  Sandra Filipović                   Sandra Kozina

Osnivačica i direktorica                Stručni suradnik                     Voditelj inozemnih poslova      Voditelj ljudskih resursa           Voditelj ljudskih resursa

CuraVita24                                                                                           jasna.jerkovic@curavita24.com  sandra.filipovic@curavita24.com sandra.kozina@curavita24.com

                                                                                                       

 

DOJMOVI KLIJENATA

Zahvaljujući uslužnom osoblju CURA VITA prije godinu i pol oslobodio sam se većine praktičnih poteškoća vezanih uz smanjenu pokretljivost i potrebu za invalidskim kolicima. Svakodnevna pomoć oko kućanskih poslova, održavanja urednosti doma, odlaska u nabavku namirnica i prijevoz do potrebnih odredišta – predstavlja pravo olakšanje meni i ostalim ukućanima kojima sad ostaje više vremena za kvalitetnije obiteljsko druženje. Odabir konstantno prisutnog osoblja koje poput člana obitelji obavlja poslove, velika je prednost za osobe s zdravstvenim poteškoćama ili nedostatkom slobodnog vremena.

    

Andreas V.Nordrhein Westfalen, Deutschland

 

 

Obzirom da sam jako zadovoljna svojim zdravljem, rado bih sama obavljala većinu kućanskih poslova, pripremala hranu, pospremala svoj dom i ured, održavala vrt i odlazila u nabavku namirnica, šetala psa, jer me to relaksira. Ali još uvijek uživam u svom poslu koji zahtjeva puno vremena i odsustva iz kuće, pa sam kućanske poslove i niz drugih svakodnevnih obveza povjerila fleksibilnom i vrlo uslužnom osoblju CURA VITA. Na tome su mi najviše zahvalni moji prijatelji i rodbina jer me češće susreću.

    

Conny V.Bayern, Deutschland

 

 

Drago mi je da sam uvažio preporuku prijatelja koji mi je preporučio osoblje CURA VITA. Povremeno na par mjeseci angažiram njihovo osoblje, ovisno o mojim potrebama u kućanstvu i putovanjima. Puno mi znači što kuću za vrijeme putovanja mogu povjeriti odgovornom osoblju, a po povratku zateći uredan dom, pripremljenu hranu i računati na pomoć u vježbama radi održavanju zdravlja i tjelesne kondicije. Veselim se turističkom obilasku hrvatske obale u organizaciji i pratnji osoblja CURA VITA na proljeće sljedeće godine. 

    

Laszlo S.Bayern, Deutschland 

                                                  ŽELITE POSJETITI I UPOZNATI HRVATSKU?

Poželite li upoznati ili ponovo doživjeti čuvene prirodne ljepote Hrvatske u pratnji našeg osoblja, bit ćemo pouzdan partner u planiranju putovanja i smještaja. Jadranska obala, od Dubrovnika, preko središnje Dalmacije s otocima pa sve do Istre na sjeveru, obiluju povijesnim gradovima, netaknutim prirodnim ljepotama i gastronomskom ponudom koja će Vas ispuniti užitkom i lijepim uspomenama. Ako vrijeme u kojem koristite usluge našeg osoblja prepoznajete kao priliku za sadržajan i bezbrižan posjet Hrvatskoj, samo odaberite destinaciju. Kornati, Korčula, Hvar, Brač, Vis, samo su neki od otoka koje ne smijete zaobići. Pula, Rovinj, Poreč i Opatija na sjevernom Jadranu, zatim Split, Zadar i Makarska na središnjem Jadranu, kao i Dubrovnik na jugu, samo su dio nezaobilaznih odredišta na hrvatskoj obali. U unutrašnjosti svakako posjetite Plitvička jezera, Zagreb, Varaždin i seoska gospodarstva u Slavonskoj ravnici. Brojne toplice pobuđuju velik interes hrvatskih gostiju u zrelijoj dobi. Turističku rutu i sadržaje planirat ćemo prema vašim željama i mogućnostima. Vožnja, pronalazak dobrog smještaja, poznavanje rute kretanja i odredišta, komunikacija s domaćinima i državnim institucijama, odabir prikladnih restorana, a prema potrebi i kontakt s zdravstvenim ustanovama – naša je briga, a vaša prilika.

 

 

ZADNJE NOVOSTI

Cijena: Na upit
Trgovina: Cura Vita 24