ABC PRIJEVODI j.d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Intelektualne/Prijevodi

Ako tražite brz i stručan prijevod s ovjerom sudskog tumača ili bez, na pravom ste mjestu.

Naši prevoditelji i suradnici brižljivo su odabrani profesionalci u potpunosti posvećeni svome poslu - stvaranju kvalitetnih prijevoda.

Svoje usluge neprekidno nadopunjujemo i usavršavamo. Članovi našeg tima sve su brojniji, pratimo tržišne zahtjeve i trendove softverskim rješenjima i alatima, uvijek se držimo dogovorenih rokova, a svakom klijentu pristupamo osobno i trudimo se pružiti dodatnu vrijednost.

ABC prijevodi nudi usluge koje pridonose uspjehu vaše tvrtke.

Povijest

ABC prijevodi je prevoditeljski ured koji postoji od 1999. godine, a 2013. mijenja pravni oblik i postaje jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću. U razdoblju od 1999. godine pa do danas preveli smo i ovjerili veliki broj različitih dokumenata fizičkih osoba kao i poslovne i natječajne dokumentacije pravnih osoba.

Danas je ABC prijevodi dinamična organizacija s tendencijom rasta koja se bavi pružanjem usluga sudskih tumača i realizacijom prevodilačkih projekata. Naš prevoditeljski tim čine iskusni sudski tumači i prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju, izvorni govornici, kao i stručnjaci iz raznih područja koji se bave prevođenjem. Svojim velikim iskustvom u prevođenju i tumačenju na sastancima i pred tijelima državne uprave osiguravamo visoku razinu kakvoće te svojim strankama pružamo razinu usluge kakvu očekuju. Poštujemo ugovorene rokove i strogo čuvamo tajnost vaših podataka.

Više pogledajte na: http://www.abcprijevodi.hr/index.php

Cijena: Na upit