KNJIGOVODSTVENI SERVIS MARI d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Intelektualne/Knjigovodstvo

Usluge pružamo malim i srednjim poduzetnicima; ali i ustanovama, obrtnicima, slobodnim zanimanjima, udrugama, građanima koji vode poslovne knjige, i neprofitnim organizacijama. Računovodstvene i sve ostale usluge obavljamo timski, u našem poslovnom prostoru, uz punu profesionalnost i diskreciju.

Osim pružanja cjelovitih računovodstvenih usluga, klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljamo nadzor izvršenih poslova, pružamo savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađujemo financijska izvješća. Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe vodimo na engleskom, njemačkom jeziku i talijanskom. Za njih izrađujemo i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađujemo i posebne izvještaje prema zahtjevima korisnika

Poslove obavljamo suvremenim informatičkim programskim rješenjima, a poslovnu problematiku u kontaktima s klijentima - putem telefona, telefaksa, on-line prijenosom podataka ili neposredno. Komunikaciju obavljamo na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Naš posao nastojimo obavljati brzo, kvalitetno i u skladu sa propisima.

Misija: Pružanje cjelovite usluge svim klijentima na načelima poslovne izvrsnosti i vrhunske kvalitete.

Više pogledajte na: http://www.mari.hr/

Cijena: Na upit