Život u Stepinčevom domu za starije i nemoćne- Cugovec
Objavljeno: 09.09.2020 u 02:00. Kategorija: Vijesti

 

Svakodnevne aktivnosti korisnika u Domu prilagođene su njihovim potrebama i željama, a u cilju strukturiranog provođenja slobodnog vremena,

uspješne adaptacije na život u Domu, lakšeg i bržeg upoznavanja nove životne sredine te osjećaja pripadnosti i zadovoljstva životom u Domu.

Osoblje Doma trudi se maksimalno prilagoditi željama i potrebama korisnika kako bi im život u Domu bio što ugodniji, a atmosfera što bliža toploj obiteljskoj.

Stepinčev dom nastoji da korisnici što dulje zadrže svoje interese i psihofizičke sposobnosti, ali i da uz stručnu pomoć osoblja Doma pronađu i neke nove.

 

 

 

 

USLUGE Stepinčevog doma za starije;

Skrb za nas znači poštivanje individualnih potreba uz najviše standarde struke, uz jednako važno ophođenje s puno strpljenja i ljudske topline. Naše usluge dostupne se svima – onima kojima je potreba samo podrška ili lakša njega, ali i onima nemoćnima kojima je potrebna intenzivna skrb i njega.

 

 

Stanovanje i smještaj

Prostrane sobe i zajedničke prostorije odgovaraju zahtjevima najviših standarda u pogledu funkcionalnosti, opremljenosti I komfora. Preglednost, puno prirodnog svjetla, lift, široki hodnici pružaju sigurnost prilikom kretanja korisnika. U sklopu doma je i kapelica u kojoj se održavanju mise, koncerti i razna druga okupljanja. Svaka soba ima i TV, s kojeg nepokretni korisnici mogu pratiti misu u kapelici. 

Saznaj višehttps://www.stepincev-dom.com/stepincev-dom/

 

Više pogledajte nahttps://www.najboljiproizvodi.com/usluge/socijalne/smjestaj-domovi-/stepincev-dom-za-starije-cugovec

 

 

 

 

 

 

ČEKAMO VAS DRAGI ŠTIČENICI, POSJETITE NAS...

 

 

KONTAKT

Adresa: Cugovec 170, Gradec

tel: 01/ 2726-609

Tel: 01/ 2362-480

Mob: 099/ 2548-124

Mob: 098/1617-551

Fax: 01/ 2790-008