ZAŠTITA I NAJSIGURNIJA PAKIRANJA- Grgić Pak d.o.o.
Objavljeno: 15.10.2023 u 22:00. Kategorija: Vijesti

Glavna djelatnost naše tvrtke je sigurnost i zaštita vašeg proizvoda. Zastupnici smo Njemačke tvrtke Storopack GmbH, vodeće tvrtka u svijetu za zaštitu proizvoda. Storopack GmbH proizvodi polietilenske troslojne folije vrhunske kvalitete, potpune sustave za umatanje i pakiranje, papirne jastučiće, poliuretanske pjene sa sustavom za punjene te polistitenske jastučiće poznate kao čips.

U svom asortimanu nudimo strojeve za napuhavanje folije (tj. zračnih jastučića) i folije različitih dimenzija ovisno o proizvodu koji želite zaštititi.

Gdje god šaljete svoje proizvode - želite da su sigurno i dobro zaštićeni tijekom transporta! Uostalom, ulažete mnogo u njihovu proizvodnju: znanje, vrijeme, novac i još mnogo toga. Dakle, ako se ne želite oslanjati na ambalažu s kojom ne možete jamčiti da će vaš proizvod stići sigurno na odredište, nudimo vrhunska riješenja za pakiranje i zaštitu vaših prizvoda.

 

NAŠI STROJEVI

AIRplus® Mini

AIRplus® Mini je mali i snažni stroj za napuhivanje zračnih jastučića. Nudeći praktične značajke AIRplus® Mini je pouzdan stroj koji će isporučiti izvrsne jastučiće.

Jednostavan je za uporabu i moguće ga je integrirati gotovo bilo gdje. Stroj se može dobiti za jako nizak mjesečni najam a ukoliko ste veći potrošač od jedne palete

folije godišnje možete dobiti stroj na korištenje besplatno.

 

AIRplus® GTI

AIRplus® GTI je snažan hi-tech stroj za napuhivanje zračnih jastučića s različitim mogućnostima. Nudeći praktične značajke u kombinaciji s brzinom obrade do 75 FPM,

AirPlus GTI je pouzdan stroj koji će isporučiti izvrsne jastučiće. Jednostavan je za uporabu i moguće ga je integrirati gotovo bilo gdje. Stroj se može dobiti za jako nizak

mjesečni najam, a ukoliko ste veći potrošač od jedne palete folije godišnje možete dobiti stroj na korištenje besplatno.

Naše folije; https://www.grgic-pak.hr/folije/

Promotivni materijal; https://www.grgic-pak.hr/promotivni-materijali/

Potražite nas na; https://www.grgic-pak.hr/