Zajednička izložba Likovne i Fotografske sekcije zaposlenika Ericsson Nikola Tesla
Objavljeno: 03.06.2022 u 00:00. Kategorija: Vijesti

 

 
U srijedu, 8. lipnja 2022. u 19 sati galerija Modulor Centra za kulturu Trešnjevka otvara zajedničku izložbu Likovne i Fotografske sekcije zaposlenika Ericsson Nikola Tesla. Izložba se može besplatno pogledati od 8. do 24. lipnja 2022. radnim danom od 10 do 20 sati.
 
 
 
Likovna sekcija zaposlenika ENT osnovana je sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća sto se podudara i s početkom rada
nekadašnje kompanijske ETK galerije. Sekcija je tijekom svoga postojanja bila okupljalište više desetaka zaposlenika (i umirovljenika)
ujedno i ljubitelja umjetnosti s potrebom za likovnim izrazom. Samotnjački hobi se pretvorio u zajednička druženja i organizirane radionice.
 
Oglasno mjesto Direkta
 
DR.RITZ;Zagreb
Neki od tih radova su izloženi i na ovoj Izložbi. Sekcija za umjetničku fotografiju (SUF) djeluje unutar kompanije Ericsson Nikola Tesla od
1980. godine. U to vrijeme radile su se crno-bijele fotografije. Sekcija je djelovala pod vodstvom poznatih umjetnika fotografije Marije Braut i Pere Dabca.
 Članovi su izlagali svoje radove u kompanijskoj galeriji (ETK galerija), a bilo je i samostalnih izložbi izvan Nikole Tesle. Danas se uglavnom rade color fotografije.
 
Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na niže navedene kontakte.
 
 
--
Centar za kulturu Trešnjevka
Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb
Saša Martinović Kunović / Voditeljica galerije Modulor
M: 091 30 27 412
 
 

 

KONTAKT ZA MEDIJE:
Hrvoje Gradečak 
091/365 33 15