Trešnjevka se budi - Book corner u Milčecovom parku
Objavljeno: 15.04.2021 u 00:00. Kategorija: Vijesti

logo.png
Zagreb, 15. travnja 2021.
 
TREŠNJEVKA SE BUDI 
Book corner u Milčecovom parku
povodom Noći knjige - Svjetskog dana knjige
 
 
 
 
U petak, 23. travnja 2021. s početkom u 18 sati u Parku Zvonimira Milčeca (Trešnjevački trg 1, Zagreb) pozivamo sve ljubitelje čitanja i knjige da se pridruže akciji "Trešnjevka se budi - Book corner u Milčecovom parku''. Povodom Noći knjige, uvjereni u ljekovitu moć čitanja, te u to da ta ljekovitost eksponencijalno raste kada se knjige čitaju vani, pozivamo vas da se priključite zajedničkom čitanju na otvorenom! Milčecov park, trešnjevački park usred gradske vreve, no ujedno i zelena oaza, već je isprobano mjesto za čitanje u javnosti; k tome, samo ime parka zove da odamo počast hrvatskom književniku Zvonimiru Milčecu, čiji su ispisani redovi na razne načine obilježili naš grad Zagreb. 

 

Urednica programa je Ana Rubić, knjižničarka iz NSK, koja će za ovu priliku odabrati autorice i autore sa isječcima iz “ljekovitih“ djela. Neki od sudionika Book corner čitanja su Petra CrnetićLara Ljubičić, Slavko Trnka, Vanja Radovanović, Slaven Krtalić (HZJZ) i IX. gimnazija. 

 

Zbivanje se realizira kao dio programa "Trešnjevka se budi ", sa željom uključivanja što većeg broja građana u kulturne programe. 

Organizacija: projekt Mapiranje Trešnjevke koji djeluje u okviru CeKaTe-a 
 

Foto; Posljednja akcija čitanja u Milčecovom parku.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na niže navedeni kontakt.
 
 
Centar za kulturu Trešnjevka
Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb
Saša Martinović Kunović / Viša stručna suradnica
M: 091 30 27 412
logo.png