„Na odmor iz snova sa Media Turist agencijom – specijalist za umirovljenike“
Objavljeno: 20.12.2016 u 10:35. Kategorija: Vijesti

Turistička agencija Media Turist d.o.o. svoj rad započela je 1997. godine s poslovnim sjedištem u samom srcu Zagreba, na adresi Trg N. Zrinskog 17. Od osnutka poslovanje agencije temelji se na širokoj ponudi organiziranih i individualnih putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, s naglaskom na organizaciju odmora za umirovljenike te učeničkih putovanja: jednodnevnih izleta, višednevnih terenskih nastava, maturalnih putovanja i škola u prirodi.

Agencija se specijalizirala za organizaciju putovanja i odmora za umirovljenike te su najviše aranžmana realizirali upravo za njih. Godinama surađuju i organiziraju izlete za mnoge udruge iz cijele Hrvatske. Velik broj njih im se vraća jer su izrazito zadovoljni pruženim uslugama i brigom o svakom putniku. Jednako tako odnose se prema pojedincima koji dođu u agenciju.

Pristupaju im personaliziranim odnosom i brinu o svakom pojedinom putniku.Cijeli tim, sastavljen od mladih turističkih djelatnika, potkovanih znanjem, iskustvom i kreativnošću uvijek je spreman udovoljiti svim željama svojih klijenata, pronaći i organizirati za njih upravo ono što traže.

Direktor agencije Media Turist, Ivo Fatović, bavi se turizmom već impresivnih 40 godina. Samim time vrlo dobro poznaje sve destinacije Hrvatske te želje i potrebe umirovljenika. Glavni proizvod ovog perspektivnog tima je Katalog za umirovljenike. Katalog se sastoji od palete aranžmana smještenih u niz atraktivnih destinacija duž Hrvatske obale. Umirovljenici izabiru njihove aranžmane jer imaju najnižu cijenu na tržištu prihvatljivu upravo ovom segmentu potrošača te uključuju prijevoz.

Za kraj poruka agencije Media Turista – „Želja da svakom od Vas, prezentiramo i približimo svaki kutak Lijepe Naše, vodilja je našeg poslovanja. Posjetite nas na web stranici (http://trecadob.com/?p=4558&preview=true ), a rado ćemo Vas primiti i u našoj poslovnici u neposrednoj blizini živopisnog parka Zrinjevac – Očekujemo Vas!“