Vozila
Kategorija: Servis/Vozila

MondoCar je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom u prodaji, održavanju i popravku svih vrsta vozila, te službeni Volkswagen i Škoda servis.

Nudimo sve usluge koje su Vam potrebne za održavanje Vašeg limenog ljubimca:

Brzi servis – bez najave dođite kod nas i obavite potrebno održavanje.

Dijagnostika i popravak – uz najmodernije uređaje i alate, te vrhunske stručnjake, svaki kvar na Vašem vozilu ćemo ustanoviti i popraviti.

Dolazak i dostava Vašeg vozila – za Vas ćemo preuzeti Vaše vozilo, servisirati ga te dostaviti nazad.

Dorade vozila  – Chiptuning, te druge vrste dorada kako bi se vozilo prilagodilo Vašim željama i potrebama.

Limarija – Vozilo Vam je oštećeno? Nema problema, obratite nam se sa povjerenjem i popraviti ćemo Vaše vozilo.

Lakirnica –

Praonica

Klima uređaj – servis, čišćenje i dopuna

Više pogledajte na: 

http://mondocar.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

M&CO DUBROVNIK D.O.O. pruža usluge autoservisa, prodaje autoguma te prodaju novih vozila marke Citroen. U sklopu tvrtke se nalazi i vulkanizer.

Autoservis i vulkanizerske usluge na području Dubrovnika nudi tvrtka M&CO DUBROVNIK D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • Adresa:Ulica od Maslinate 11, HR-20000 Dubrovnik
 • Telefon:+385 (98) 34 41 88
 • E-mail:mario.marcinko@gmail.com
 • Web adresa:www.citroenmreza.hr/mco
 • Kontakt osoba:Mario Marčinko
 • Predsjednik up.:Mario Marčinko
Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

AUTO-SERVIS ZELINA d.d.

 • Adresa:Katarine Krizmanić 1, HR-10380 Sveti Ivan Zelina
 • Telefon:+385 (1) 20 60 202
 • Mobitel:+385 (98) 40 69 04
 • Telefaks:+385 (1) 20 61 584
 • E-mail:auto-servis.zelina@zg.t-com.hr
 • Kontakt osoba:Dalibor Žigrović
 • Kontakt:Dalibor Žigrović
 • Predsjednik na.:Ivica Blaškić
 • Član nadzornog.:Ivka Kamenarić
 • Član nadzornog.:Bogdanka Žigrović
 • Direktor:Ivan Žigrović

Usluge

 • Autolakirerski radovi
 • Autoservisi
 • Pjeskarenje
 • Pomoć na cesti
 • Popravak (servis) teretnih vozila, kamiona
Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

ZARA SERVISI J.D.O.O. osnovan je 2014. godine. Nalazi se na području Zadarske županije u Zadru. 

Obavlja djelatnost dežurnog servisa teretnih i kombi vozila, svo osoblje je educirano te svi alati i uređaji koje koriste su najviše kvalitete. 

Sva potrebna aparatura i alat za servisiranje te educirano osoblje, garancija su kvalitetne usluge.

Više pogledajte na: http://www.zaraservisi.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis, u organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Autoservisi, članice Poslovne grupe Auto Hrvatska,  korisnicima na 41 lokaciji u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, dijagnostiku, redovni servis, popravak vozila,  geometriju kotača, izmjenu ulja i fi ltara, kočnica, amortizera i ovjesa te kontrole i punjenja klimatizacijskih uređaja, s posebnom pažnjom na poštovanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju na kvalitetu rada i dijelova.

Više pogledajte na: http://ahservis.hr/servisni-centri/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

Organizacija prodajno-servisnih centara u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Pazinu korisnicima nudi nova i rabljena gospodarska vozila MAN i Neoplan, servisne usluge, rezervne dijelove uglednih svjetskih dobavljača te održavanje i servis za kamione i autobuse različitih proizvođača. Ovlašteni je partner za održavanje i popravak MAN-ovih kamiona i MAN-ovih, Neoplanovih i Otokarovih autobusa. Veličina i opremljenost radionica, kao i akumulirano znanje i iskustvo zaposlenika, omogućili su da se, osim za održavanje MAN-ovih i Neoplanovih vozila, kapaciteti aktiviraju za popravak gospodarskih i priključnih vozila drugih proizvođača. Od kraja 2010. godine sve radionice ispunjavaju normu kvalitete HRN EN ISO 9001:2009. .

Više pogledajte na: http://www.autohrvatska.hr/kamioni-autobusi

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

Neostar servis

Neostar je servis za sve marke vozila koji nudi jedinstveni i potpuno novi način servisiranja u kojem ste upoznati sa svakim dijelom servisnog procesa. Osnovu ponude čine 28 predefiniranih paketa servisnih usluga kojima su pokrivena sva područja osnovnog održavanja vozila. Cijena servisnih paketa je fiksna za svaki pojedini model vozila, što znači da su sve stavke potrebne za izvršenje predmetnih radova, poput rezervnih dijelova i rada, obuhvaćene fiksnom cijenom paketa.

Neostar jamstvo

Samo u AutoZubak Neostar mreži - jamstvo na sve servisne radove u trajanju od 12 mjeseci ili 10.000 kilometara, ovisno o tome što prvo nastupi. Visokokvalificirani stručnjaci brinu o vašem vozilu i garantiraju dugotrajnu pouzdanost servisnih radova. Dijelovi koji se ugrađuju u vozilo produkt su premium proizvođača i osiguravaju zadržavanje visoke kvalitete prema strogim standardima propisanih od strane proizvođača vozila.

Odabir servisnih paketa

Ponudu servisnih paketa možete provjeriti putem internetske stranice www.neostar.hr iz udobnosti vlastitog doma, na poslu, u kafiću ili pozivom na besplatni telefonski broj 0800 5002. Odabirom željenih paketa usluga moguće je naručiti se za servis, a preko internetske stranice moguće je izvršiti i plaćanje svim debitnim i kreditnim kartica čime se ostvaruju dodatne pogodnosti u vidu besplatnih servisnih paketa: dodatna litra Castrol motornog ulja, kompletno pranje vozila, nadolijevanje tekućine za vjetrobransko staklo, poliranje prednjih svjetala, zamjenu prednjih metlica brisača, zamjena ulja u kočnicama, podešavanje geometrije kotača ili Oryx pomoć na cesti u trajanju 12 mjeseci.

Servisni prijem

Pri dolasku u Neostar servis servisni savjetnik pregledati će vaše vozilo na servisnoj dizalici u vašem prisustvu kako bi se što preciznije definirali servisni radovi. Uočene neispravnosti i oštećenja za vas ćemo poslikati i dostaviti vam ponudu za eventualne popravke putem e-maila.

Servisni radovi

U servisnoj radionici naše visokokvalificirano osoblje pobrinuti će se da se svi dogovoreni servisni radovi provedu stručno i na vrijeme. Neostar servis opremljen je najnovijim uređajima i alatima te niti jedan problem neće predstaviti nepremostivu prepreku. U vaše vozilo ugraditi će se rezervni dijelovi premium proizvođača kako bi mu maksimalno produžili vijek trajanja. Za vrijeme trajanja servisnih radova možete pročitati najnovije vijesti putem dostupnih tablet uređaja ili vašeg uređaja uz besplatan WIFI. Za one koje preferiraju tiskana izdanja tu su i najnoviji brojevi svih eminentnih tiskovina. Napredovanje radova na vašem vozilu možete provjeriti putem web kamera bez obzira na vašu lokaciju.

Više pogledajte na: http://www.neostar.hr/naslovnica/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

Tvrtka Automehanika servisi d. d. Zagreb osnovana je 1993. godine. Osnovna djelatnost Društva je popravak i održavanje cestovnih motornih vozila.

Tehnički pregled cestovnih motornih vozila i servis, kao temeljna djelatnost jednoznačno oslikava aktivnosti tvrtke Automehanika servisi d.d. kroz dva stoljeća izražene u smislu djelovanja poduzeća osnovanog davne 1947. godine čije nasljeđe na lokacijama u srcu grada Zagreba, uspješno njeguje do današnjih dana. Odraz postojanosti usmjerenja prema ovim djelatnostima oslikan je u neprekinutosti orijentacije izgrađivanja egzistencijalnih odrednica društva, nekad i danas, ne napuštajući automobilsku industriju duže od 65 godina.
Stanica za tehnički pregled vozila nalazi se u iznimno atraktivnom dijelu grada Zagreba, Ulici kralja Zvonimira 25, veličine 1.200 m², gdje klijenti mogu obaviti tehničke preglede, registraciju i produženje registracije, poslove ugovaranja osiguranja, homologaciju te eko testove na svom vozilu, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i drugim pozitivnim propisima.

Specijalizirana radionica za popravak karoserija vozila sa termolakirnicom i ovlašteni servisi marki vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Honda i Škoda, smješteni su u Lopašićevoj 12. Primjena suvremenih tehnologija u servisiranju i popravku oštećenih karoserija vozila te naša naglašena spremnost u savladavanju novih vještina predstavlja okosnicu naše današnje i buduće orijentacije. Pravovremeno oblikovanje ljudskih i materijalnih resursa, u uvjetima zdrave tržišne borbe bitna su značajka opstanka i napretka tvrtke.

Više pogledajte na: http://www.automehanikaservisi.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

AUTO STOP SERVISI DILJEM HRVATSKE

Već više od 15 godina na prostoru Hrvatske postoji organizirana mreža servisa koji su specijalizirani za cjelovito održavanje vašeg automobila bez obzira na marku i model vozila. U jednom od 53 AUTO STOP servisa možete obaviti redoviti servis automobila, a gdje smo osigurali dijelove za servisiranje visoke kvalitete i prihvatljive cijene.
AUTO STOP servisi opremljeni su najsuvremenijim dijagnostičkom opremom i ostalim specijalnim alatima.

Po dolasku u bilo koji AUTO STOP servis, naši stručnjaci obavit će besplatnu provjeru ispravnosti cijelog vozila. Ta je provjera sveobuhvatna i sastoji se od 15 pojedinačnih provjera. Osnovne djelatnosti AUTO STOP servisa obuhvaćaju izmjenu ulja, svih filtara i tekućina, te kočnica, ovjesa, amortizera, akumulatora, ispušnog sustava, remenja, svjećica, električnih sklopova, guma i sl.

U AUTO STOP servisima možete servisirati svoj automobil po pristupačnoj cijeni, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova koji su pokriveni s jedinstvenim AUTO STOP jamstvo.

Više pogledajte na: http://www.autostop.com.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Vozila

ACC servisna mreža

Mreža Auto Check Center Servisa (ACC Servisi) temelji se na ATR konceptu servisnih radionica.
Na području Njemačke, ATR je umrežio stotine servisnih radionica pod imenom AC AUTO CHECK. 
Za ostale države, ATR je osigurao naziv AUTO CHECK CENTER.
Prvi ACC servisi otvoreni su 2005. A danas, ACC servisna mreža obuhvaća nekoliko stotina servisnih radionica u Mađarskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Grčkoj, Portugalu, Turskoj, Brazilu, Kini i Hrvatskoj.

Tvrtka Tokić d.o.o., članica ATR grupacije, razvija mrežu ACC Servisa u Republici Hrvatskoj. 

ACC Servis u partnerstvu sa tvrtkom Tokić ostvaruje pogodnosti i podršku u poslovanju.
Tokić kao najveći distributer dijelova u Hrvatskoj, osigurava ACC Servisnoj mreži prioritetnu i pouzdanu opskrbu. 
Široki asortiman dijelova se distribuira putem poslovnica rasprostranjenih diljem Republike Hrvatske.
Obrazovanje i usavršavanje servisnih djelatnika se redovito provodi kroz Tokić Edukacijski Centar (TEC).
Tokić Edukacijski Centar (TEC) mreži ACC Servisa pruža tehničku podršku i savjetovanje u radu.

ACC Servisna mreža je redovito uključena u marketinške djelatnosti Tokić d.o.o.; 
-predstavljanje kupcima kroz reklame, susrete sa partnerima, sportske aktivnosti, društvena zbivanja i dr.
U programu "Vjernosti kupca-Loyality kartica", Tokić kontinuirano provodi aktivnosti kroz marketing.

ACC Servisna mreža zajedno nastupa na tržištu te ugovara održavanje flote motornih vozila partnerskih tvrtki.

Više pogledajte na: http://www.acc-servisi.hr/ , https://www.tokic.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Tokić d.o.o.
LOAD MORE