Strojeva
Kategorija: Servis/Strojeva

Naša tvrtka pruža jamstvo, kao i post-jamstveni popravak strojeva i alata, kupljenih u našoj firmi. Naravno, tu je brz servis iznajmljenih strojeva. Za popravak ttreba samo donijeti funkcije stroja ili jamstvo i naše osoblje će se pobrinuti za njegov brz i kvalitetan popravak.

Više pogledajte na: http://www.bestrent.hr/index/

Cijena: Na upit
Trgovina: BESTRENT d.o.o.
Kategorija: Servis/Strojeva

Remontni centar Eraković j.d.o.o.

Adresa: Velebitska 92, Split
Županija: Splitsko-dalmatinska
E-mail: servissrdjansplit@gmail.com
  • Telefon: 095/398-3732
  • Telefon: 021/388-731 (Remontni centar Eraković)
Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Strojeva

U tvrtci HIDRO-RAD d.o.o. specijalizirali smo se za servis i prodaju rezervnih dijelova građevinske mehanizacije za niskogradnju.

Posebna prednost naše ponude je (naša) Servisna služba koja ima dugogodišnju tradiciju na području servisiranja hidrauličnih čekića i građevinskih strojeva. U našem servisu zaposlen je stručni i usko specijalizirani kadar za potrebe servisiranja i najzahtjevnije građevinske mehanizacije i opreme.

1. Servis hidrauličnih čekićaU našem servisu nudimo kompletna rješenja našim klijentima:

Servis za sve tipove i marke hidrauličnih čekića; 
ATLAS COPCO, MONTABERT, FURUKAWA, RAMMER, INDECO, CAT, KRUPP, NPK, DNB, JCB, SOOSAN...dr., (dijelovi na skladištu ili kratak rok isporuke).
Pri servisiranju bilo kojeg stroja dajemo jamstvo na kvalitetu izvedenih radova te jamstvo za ugrađene dijelove od mjesec dana do 6. mjeseci ovisno o ugrađenom dijelu.
Ističemo da usluge terenskog servisa nudimo na području cijele Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine!

2. Razne servisne usluge 
Uz navedeno, vršimo i usluge;
 MJERENJE PROTOKA ULJA
 VARILAČKE RADOVE
 OŠTRENJE ALATA OD HIDRAULIČNIH ČEKIĆA (špice)
 BRUŠENJE i ZAVARIVANJE KOCKE
 PODEŠAVANJE HIDRAULIČNIH INSTALACIJA
 IZRADA VEZNIH PLOČA
 STROJNA OBRADA I POLIRANJE KLIPOVA
 IZRADA VANDIMENZIONALNIH ČAHURA
 OTKLANJANJE KVAROVA NA HIDRAULIČNIM SUSTAVIMA
 VRŠIMO PREINAKE NA ČEKIĆU ZA RAD POD MOREM


3. Servis građevisnkih strojeva 
 JCB
 BOBCAT
 CASE
 KUBOTA
 HANIX
 KOMATSU
 YANMAR
 IHI
 TAKEUCHI

Pri servisiranju bilo kojeg stroja dajemo jamstvo na kvalitetu izvedenih radova te jamstvo za ugrađene dijelove od mjesec dana do 6. mjeseci ovisno o ugrađenom dijelu.

Ističemo da usluge terenskog servisa nudimo na području cijele Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine!

Više pogledajte na: http://www.hidro-rad.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Strojeva

Tvrtka “Turbos” d.o.o. osnovana je 2010. god. i uspješno se bavi prodajom i repariranjem dijelova motora osobnih i gospodarskih vozila kao i radnih strojeva. Imamo veliko iskustvo, moderne strojeve i obučeni kadar za repariranje turbina, letvi volana i servo pumpi upravljačkog sustava, automatskih mjenjača svih proizvođača, wandlera (bubnjeva aut. mjenjača) kao i djelatnošću autoservisa.
U našoj mehaničkoj radionici vršimo obradu radilica i glava motora za sva putnička i gospodarska vozila na suvremenim strojevima za obradu metala, tokarskim i CNC strojevima, glodalicama itd. Također vršimo specijalna varenja puknutih glava i blokova kao i zamjenu košuljica cilindara motora. U tijeku je povećanje mehaničke radionice zapošljavanje i stručno osposobljavanje novih radnika.
Imamo veliki izbor rezervnih dijelova za vaše metalne ljubimce kao i dijelove turbina i automatskih mjenjača čiji smo direktan uvoznik. Osim za ugradnju djelove prodajemo i ostalim serviserima turbina i automatskih mjenjača.
U našoj radionici obavljamo i poslove vulkanizacije, auto-optike, auto-dijagnostike itd. Također vršimo i zamjenu rezervnih dijelova, ulja i filtera te besplatnu montažu auto guma kupljenih u našoj maloprodaji.
Također se bavimo i prodajom rabljenih originalnih auto dijelova i imamo oko 1000 oglasa na Njuškalu čiji se broj konstantno povećava. Također prodajemo robu i putem raznih oglasnika susjednih zemalja: OLX.ba, Oglasi.si .....
Nudimo i alate i materijale ( brusne papire, sprejeve, filtere za maske, rabljene aparate za varenje i sl!  Link za njuškalo nalazi se iznad u izborniku kao i link za Facebook!
Sve više radimo i reparacije auto dijelova za strane kupce iz Europskih i susjednih zemalja koji pokazuju veliki interes za suradnju sa nama što također govori o kvaliteti naših usluga i pristupačnim cijenama. Na sve radove i dijelove dajemo jamstvo i kompletnu podršku. 
Upravo zbog toga otvorili smo i svoju eBay trgovinu preko koje prodajemo robu i usluge uz povoljne cijene dostave zahvaljujući uspješnoj suradnji sa velikim svjetskim dostavnim službama kao što su GLS, Eurodis, DHL itd.
Osim sa krajnjim kupcima otvoreni smo za poslovnu suradnju sa svim servisima i trgovcima po izuzetno povoljnim uvjetima!

Više pogledajte na: http://www.mario-vk.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: TURBOS d.o.o.