Glazbala
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser za puhačke instrumente


HORNA-Rožić Ivan, A.Mihanovića 3g, 49 217 Krapinske Toplice, 098/1889010

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser za harmonike


STUDIO DARK, Darko Berović, Žutnica 50a, 49000 KRAPINA, 091/3752799, donaticus@gmail.com

Cijena: Na upit
Trgovina: STUDIO DARK
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser za gudačke instrumente


Bučar Mijo- IZRADA I POPRAVAK GLAZBALA, Kumrovečka 72, 10 294 Pušća

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser za pojačala


JUSTAMENT d.o.o., Matije Gupca 32,10 290 Zaprešić, 098/324-640

Cijena: Na upit
Trgovina: JUSTAMENT d.o.o
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser žičanih instrumenata

NADO GUITARS, Vukovica 7, 23 000 Zadar, 098/318-292

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Glazbala

Ovlašteni serviser žičanih instrumenata


Servis CATS, Miška Šestanja 12, 10 290 Zaprešić, 091/3313-009

Cijena: Na upit
Trgovina: Servis CATS
Kategorija: Servis/Glazbala

Music shop Dubrovnik

Hvarska 46

Dubrovnik 20 000 

Hrvatska

telefon: +385(0) 20 312 495

Radno vrijeme:

radnim danom od 08.00 do 18.00 sati

subotom od 09.00 do 12.00 sati

Servis

Ulica Braće Graner 8

Čakovec 40 000

Hrvatska

telefon: +385(0) 40 310 437

Radno vrijeme:

radnim danom od 07.00 do 15.00 sati

pauza od 12.00 do 12.30 sati

subotom ne radi

 

Više pogledajte na: http://www.euro-unit.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Glazbala

Više od 50 godina obiteljske glazbene tradicije rezultiralo je osnutkom tvrtke Kadenca d.o.o. od strane g. Ivana Prpića 2004. godine.

Svoje iskustvo u popravcima puhaćih glazbala usavršavali smo i unaprijedili u suradnji sa majstorskom radionicom Schagerl meisterinstrumente iz Austrije.

Osposobljeni smo za servisiranje, održavanje i popravak glazbala što kvalitetno i pod povoljnim uvjetima obavljamo u vlastitim majstorskim radionicama.

Proteklih nekoliko godina naša radionica, koja se nalazi u Rakitju, (5 km od graničnog prijelaza Bregana) ostvaruje značajne uspjehe na slovenskom tržištu.

Našu kvalitetnu uslugu prepoznali su mnogi glazbenici. U kratkom vremenu sklopili smo ugovore za servis instrumenata s velikim brojem orkestara, profesionalnih i amaterskih, kao i mnogim glazbenim školama. Izdvajamo neke : Zagrebačka filharmonija, Orkestar Oružanih snaga RH, Orkestar HRT, Orkestar HNK, Orkestar Oružanih snaga BIH i mnogi drugi.

Od početka 2005. godine Kadenca d.o.o. je generalni zastupnik i serviser tvrtke Schagerl za Republiku Hrvatsku.

Naravno, uz glazbene instrumente iz majstorske radionice Schagerl možemo Vam ponuditi i puhaća glazbala ostalih poznatih proizvođača, npr Bach Stradivarius, B&S, Melton, Alexander , Venus itd.

Ukoliko ne pronađete traženi podatak na našoj stranici obratite nam se putem e-maila, mobitela ili telefona, sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći svojim savjetom.

Obratite nam se s povjerenjem !

Više pogledajte na: http://www.kadenca.eu/

Cijena: Na upit
Trgovina: Kadenca d.o.o.
Kategorija: Servis/Glazbala

Tvrtka je osnovana 1991. godine u Zagrebu.Zaposlenici su vec imali 25 godišnje iskustvo u proizvodnji glazbenih instrumenata i žica. Tijekom godina, iskustvo se povecavalo i postali smo jedni od najvecih proizvodaca zica u Hrvatskoj. Svi proizvodi su proizvedeni sa vrhunskom kvalitetom, a drvo s kojim se proizvode glazbeni instrumenti je staro i do 10 godina. Glazbala - instrumenti su u potpunosti rucno izradjeni. Dio materijali koristeni za proizvodnju zica imaju certifikat ISO 9001. Vise od 18 godina sudjelujemo na sajmu MusikMesse Frankfurt, najvecem sajmu glazbalarske industrije, isto tako izlazemo i na poznatom talijanskom sajmu graditeljstva glazbala Mondomusica CREMONA. Nudimo veliki izbor zica, narodnih glazbenih instrumenata - tamburica i dodatne opreme. Uz glazbala dajemo jamstvo od dvije godine. U prodavaonici muzikalija " CREMONA " u Zagrebu, Zvonimirova 49, nudimo vlastiti proizvodni program te ostale glazbene artikle!

Više pogledajte na: http://www.yotke.hr/hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Yotke d.o.o.
Kategorija: Servis/Glazbala
Naša primarna djelatnost su usluge vezane uz servis i održavanje glazbenih instrumenata poput klavira i pijanina, čembala, crkvenih orgulja i harmoniuma. Vršimo također i manje popravke na harmonikama.


Naše usluge moguće je dobiti na prostoru cijele Hrvatske, Slovenije, Austrije te Bosne i Hercegovine, gdje imamo višegodišnju suradnju s mnogim glazbenim školama, koncertnim dvoranama, crkvama, raznim kulturnim društvima i institucijama...

           

Marko Pavlinić , graditelj orgulja i klavira,  posvetio je čitav svoj život orguljama i klavirima. Nakon mnogih godina iskustva u struci 1989. godine otvara vlastiti obrt pod nazivom KLAVIKORD. Bavi se ugađanjem i servisiranjem te obnovom klavira i pianina, gradnjom i obnovom orgulja i harmoniuma.

Zlatko Pavlinić , od malih nogu pomaže ocu Marku, u poslovima vezanima uz orgulje i klavire.. tako je ućeći od majstora graditelja orgulja i sam posvetio svoje djelovanje toj struci. Preuzima obiteljski obrt na sebe 2001. godine te zajedno s Markom nastavlja obiteljsku tradiciju.

Nakon ukupno 22 godine samostalnog prisustva u svijetu "tipaka", od lipnja 2011.godine mijenjamo naziv obrta u GLAZBENI ATELIER PAVLINIĆ, te smo na novoj lokaciji otvorili novi restauratorski atelier i izložbeni salon za glazbene instrumente s tipkama. Pozivamo Vas da nas posjetite u našoj maloj glazbenoj oazi...

Više pogledajte na: http://www.atelier-pavlinic.hr/

Cijena: Na upit
LOAD MORE