Pozivamo Vas na natjecanje za *2. Miss & Mister Hrvatske 60+* koji će se održati u subotu 04.05.2023 god U 17h
Objavljeno: 06.03.2024 u 12:47. Kategorija: Vijesti

Pozivamo vas na celebrity događaj 2024

2. MISS & MISTER HRVATSKE 60+ “  

                                       

Revija ljepote održati će se 04.05.2024. u Zagrebu ,MO Prečko 2a s početkom u 17 h.Zabava se i dalje nastavlja uz RENOME BAND do 22h. ULAZ BESPLATAN.

Modeli će biti hrvatski umirovljenici među kojima ćemo odabrati: Miss,Mister,prve pratioce i NajCOOL PAR ( bračni ili plesni). Organizatori su posebno ponosni na ovaj Event koji se drugi puta organizira u Regiji,a želeći skrenuti pažnju kako i u zrelijim godinama možemo biti aktivni i biti u trendu. Ovaj hvale vrijedan događaj s direktnim porukama upućenima svim osobama treće životne dobi povod je kako bi ostali poduzetniji i kreativniji dio našega društva. Večer dobrih djela i ljepote uvijek ima dobru posjećenost uzvanika iz društvenog, te

političkog života, što je naravno i veoma zanimljivo medijima. Modni dio biti će lijepo popračen ZABAVNIM PROGRAMOM sa 100-tinjak sudionika iz cijele Hrvatske:

Vokalna skupina Zrele trešnje,KUD Kustošija i gosti/ izvođači iznenađenja

Event  organiziraju  NACIONALNI MEDIJ DIREKT RH, Urednica Mirela Buzov i UDRUGA GRAĐANA TREĆA ŽIVOTNA DOB TREŠNJEVKA,voditeljica Leopoldina Đukić.

 

 

PRISUTNI MEDIJI : HRT,IN MAGAZIN,Portali,TV emisije…
MEDIJSKI POKROVITELJ EVENTA:NACIONALNI MEDIJ DIREKT RH

NATJECATELJI: 15 ženskih modela / 10 muških modela / NajCool PARovi

 

--

2024 Event je uvršten na stranicama TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ZAGREBA:
 
---

Kako je bilo prošle godine 2023: NAJ proizvodi | Izabrani 1.Miss / Mister / Prvi pratioci i Najcool PAR Hrvatske 60+ Čestitamo i bravo na hrabrosti (najboljiproizvodi.com)      

Pogledajte video emisije HRT Kod nas doma (20+) Videozapisi | Facebook          

Event je otvorila izaslanica gradonačelnikova ureda,gđa.Zorana Uzelac Bošnjak,pomoćnica pročelnice gradskog ureda za socijalnu zaštitu,zdravstvo,branitelje i osobe s invaliditetom.

 

POZIVAMO GRAĐANSTVO na dobru zabavu i druženje!  Vidimo se!