Elbi Medikal - Ugodniji život za vas
Objavljeno: 26.02.2018 u 20:31. Kategorija: Vijesti

 

 

Poduzeće Elbi Medikal, osnovano 1995. u Koprivnici, se bavi prodajom proizvoda i usluga koji poboljšavaju kvalitetu života ljudi u trećoj životnoj dobi, onima sa zdravstvenim poteškoćama, a posebno u području inkontinencije. Elbi Medikal je distributer najkvalitetnijih globalnih brandova u programu inkontinencije, dijabetesa, medicinske opreme i pomagala, medicinskog potrošnog materijala, ortopedske obuće, a svoje poslovanje širi i na područje zdrave prehrane, kako bi poduzeće holističkim pristupom odgovorilo na sve potrebe kupaca.

 

 

Elbi Medikal je zastupnik švedskog proizvođača programa za inkontinenciju Attends. Attends pomagala za inkontinenciju su u potpunosti prilagođena korisnicima. Pružaju im sigurnost i suhoću, pomažu u održavanju higijene i tako umanjuju posljedice. Švedska tvrtka Attends nudi široku paletu proizvoda, pelena, uložaka, zaštitnih podmetača za krevet, mrežastih gaćica te dodatni asortiman za njegu i čišćenje kako bi zadovoljili potrebe svih korisnika.  Svi proizvodi su dermatološki testirane te ne sadrže lateks ili PVC.

 

Elbi Medikal proizvodi proizvode za njegu kože Bioskin te zeolit zubni prah Haradent.

Bioskin je kozmetika od potpuno prirodnih sastojaka, bez parabena, sintetskih dodataka, a obogaćena je zeolitom. Linija se sastoji od 3 proizvoda:

-       Bioskin Senstitive balzama za njegu suhe, oštećene kože djece i odraslih,

-       Bioskin Young kreme, namijenjene masnoj problematičnoj koži djece i odraslih,

-       Bioskin Beauty kreme, za njegu suhe, zrele kože sklone hiperpigmentaciji i crvenilu te pruža anti – age efekt.

 

Haradent je 100 % pročišćeni klinoptilolit (zeolit), ne sadrži flour ni sintetske dodatke. Haradent se primjenjuje kod stomatoloških problema kao što su paradentoza i plak te kod bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine, no služi i za svakodnevnu higijenu zubi i usne šupljine.

 

Proizvodi Attends, Bioskin, Haradent dostupni su u Elbi Medikal specijaliziranim prodavaonicama, putem Elbi Medikal web shopa te u ljekarnama. Elbi Medikal članovima nacionalnog portala Treća dob, odobrava popust uz predočenje članske iskaznice na sljedećim maloprodajnim mjestima:

Maloprodaja Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 11, 48 000 Koprivnica, tel: 048/641 393

Maloprodaja Dugo Selo, Josipa Zorića 22, 10370 Dugo Selo, tel: 01/ 2750 980.