Uređaja
Kategorija: Servis/Uređaja

Whirlpoolova tehnologija 6th SENSE pomaže Vam u čuvanju i kuhanju hrane, pranju i sušenju odjeće te pranju posuđa, čineći sve ove zadatke što jednostavnijima i učinkovitijima te postižući najbolje moguće rezultate.

Više pogledajte na: http://www.whirlpool.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Uređaja

Održavanje je dodatna djelatnost koja čini integralnu cjelinu naših usluga. Sektor održavanja sastoji se od djelatnika raznih struka kao što su:

-    Električari
-    Vodoinstalateri
-    Bravari
-    Keramičari
-    Zidari
-    Soboslikari
-    Djelatnici u holtikulturi
-    Kvalitetno odabrani partneri

Redoviti poslovi održavanja ugovaraju se na godišnjim ili sezonskim razinama, te omogućuju maksimalnu transparentnost troškova i planiranja budgeta. Redovno održavanje ima za cilj očuvanje investicije i objekta

Poslovi održavanja po pozivu izvršavaju se na način da klijent, s kojim je potpisan ugovor, zahtjev za intervencijom dostavlja na , zato dogovoren telefonski broj,  odakle se, zavisno o vrsti posla i mjestu intervencije, u najkraćem mogućem roku upućuju potrebni stručnjaci i  vrši potrebno izvršenje radova na terenu. 

Hitne intervencije su važan faktor pri očuvanju vrijednosti samog objekta, opreme klijenta kao i procesa djelatnosti klijenta van radnog vremena, tijekom noći i blagdana.

Naša vizija je zadovoljenje svih potreba klijenta, izvan njegove osnovne djelatnosti, dovođenjem usluga, opreme i standarda na najvišu razinu. Smanjenje troškova, kratko vrijeme potrebno za aktivaciju naše usluge, te visoka pouzdanost odlike su našeg poslovanja koje kontinuirano nastojimo unaprijediti.

Svako rješenje prilagođeno je konkretnom zahtjevu korisnika i njegovim budućim potrebama. Širok spektar usluga garancija je zadovoljstva naših korisnika.

Više pogledajte na:http://www.advena.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: ADVENA d.o.o.
Kategorija: Servis/Uređaja

Tvrtka Ipm servis d.o.o. je ovlašteni servis za ugradnju  popravak i održavanje plinskih, klima i ventilacijskih uređaja .
Vjerujemo da našim korisnicima nudimo   optimalna  rješenja s obzirom na  kvalitetu i isplativost svih naših usluga te da poštivanjem propisa struke osiguravamo  maksimalnu sigurnost, kroz cijeli vijek uporabe uređaja.

Više pogledajte na: http://www.plin-klima-ventilacija.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Uređaja

Ferlež d.o.o. bavi se projektiranjem, prodajom, montažom (instalacijom) i održavanjem (servisom) sustava grijanja, hlađenja i klimatizacije, te plinske, vodovodne i kanalizacione instalacije. Sve te sustave izvodimo u svim vrstama stambenih i poslovnih prostora, od pojedinačnih kupaonica do etažnih stanova, obiteljskih kuća, stambeno poslovnih objekta, hotela, industrijskih objekata, trgovačkih centara i drugdje. 

U besprijekornu izvedbu naših projekata slobodno se možete uvjeriti preko naše referentne liste. Slobodno surfajte po našim stranicama, a ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili vam jednostavno treba više informacija slobodno nam se javite na e-mail ili putem telefona.

Više pogledajte na: http://ferlez.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Uređaja

Mi smo specijalizirani servis za popravke svih modela Apple i Samsung smartphone uređaja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naši serviseri su u stanju većinu kvarova otkloniti unutar pola sata, za vrijeme dok se Vi opuštate uz šalicu kave ili čaja jer znate da je Vaš uređaj u dobrim rukama. Brige o istome kvaru nećete imati ni idućih 6 mjeseci koliko dajemo garanciju na naš rad.

Za sve kvarove koji se ne mogu ustanoviti odmah radimo besplatnu dijagnostiku i kasnije u dogovoru sa Vama odlučujemo o daljnjim koracima.

Ne trebate brinuti ni ukoliko niste u mogućnosti sami donijeti uređaj na servis jer omogućujemo besplatnu dostavu uređaja od Vas, gdjegod da se u Hrvatskoj nalazite, do našeg servisa i obratno. Jedino što ćete u tome slučaju propustiti široki asortiman raznih dodataka za Vaše smartphone i tablet uređaje.

Dakle, ukoliko trebate popraviti svoj iPhone, iPad, Mac računalo ili Samsung Galaxy S, Note ili Tab uređaj možete nam se obratiti s punim povjerenjem, tu smo za Vas.

Više pogledajte na: https://www.icentar.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: iCentar servis
Kategorija: Servis/Uređaja

Tvrtka MOJ SERVIS informatika d.o.o. tvrtka je u privatnom je vlasništvu, razvila se transformiranjem 2010. godine iz uslužnog obrta za informatiku MOJ SERVIS računalne usluge kojeg je 2003. godine osnovao g. Davor Šepović s vizijom "MOJ SERVIS"
*2003 u Hrvatskoj nije postojala niti jedna tvrtka ili web stranica naziva MOJ ***** te se možemo smatrati prvim začetnikom te ideje :)

Tvrtka se bavi uslugama popravka informatičkih uređaja, podrške krajnjim korisnicima i tvrtkama, razvojem i implementacijom IT rješenja te prodajom informatičke opreme. Obavili smo desetke tisuća popravaka stolnih i prijenosnih računala, smartphona, tableta, CRT i LCD monitora i raznih elektroničkih uređaja.

U našoj ponudi nalaze se birani proizvodi renomiranih svjetskih proizvođača informatičke opreme i programskih proizvoda u suradnji sa distributerima.

Više pogledajte na: http://MOJ SERVIS informatika d.o.o.

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Uređaja

Poduzeće Pušić d.o.o. je Centralni servis na području Republike Hrvatske za kućanske aparate poznatih proizvođača:  Moulinex, Krups, Tefal, Rowenta, Samsung, KitchenAid, Kappa, Technowind, Vision, Etis, Turboair, Teka , a pored taga je i ovlašteni servis za Bosch, Siemens,Gaggenau,Balay,Constructa, Neff, Samsung, LG, Panasonic, Vivax, Teka, Blomberg, Beko, Smeg bijelu tehniku.

Djelatnici servisa redovito pohađaju servisne treninge kod proizvođača, te su na taj način u trendu sa najnovijim tehnologijama, sposobni se suočiti sa svakim izazovom i otkloniti eventualni kvar na Vašem aparatu.

BIJELA TEHNIKA

Servis -  kompletna uslugu servisa i održavanja kućanskih aparata bez obzira na marku proizvođača

-perilice rublja - perilice posuđa - sušilice za rublje - hladnjaci - zamrzivači - štednjaci - ugradbena tehnika - kuhinjske nape

Ugradnja - usluga ugradnje kućanskih aparata bez obzira na marku proizvođača (perilica suđa i rublja, TA peći, napa, hladnjaka, pećnica i dr.)

Rezervni dijelovi - rezervni dijelovi za sve vrste kućanskih aparata

MALI KUĆANSKI UREĐAJI

Servis - kompletna uslugu servisa i održavanja kućanskih aparata bez obzira na marku proizvođača

-usisavači - caffe aparati - mikseri - sjeckalice - mikrovalne pečnice - glačala - friteze - grijalice -pekač kruha

Rezervni dijelovi -  rezervni dijelovi za sve vrste malih kućanskih aparata
 

PRIBOR I REZERVNI DIJELOVI ZA KUĆANSKE UREĐAJE

Vrećice za usisavače, filtri za friteze, filtri za nape, noževi i metlice za miksere te puno ostalog dodatnog pribora za sveuređaje u domaćinstvu.

Više pogledajte na: http://www.pusic.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Pušić d.o.o.
Kategorija: Servis/Uređaja

Tvrtka FRIGO&CO d.o.o. osnovana je 1986. godine i u cijelosti je u privatnom vlasništvu. Tijekom svog rada tvrtka je iz malog obiteljskog obrta postala tržišni lider na području maloprodaje i veleprodaje bijele tehnike, audio video tehnike, malih kućanskih aparata, elektromaterijala, ručnih i električnih alata, rasvjete i posuđa velikog broja svjetski poznatih brandova, na teritoriju sjeverozapadne Hrvatske i šire.

Rasprostranjena maloprodajna mreža u deset većih gradova čini tvrtku tržišnim liderom i nezaobilaznom točkom pri opremanju doma. Izravna suradnja sa svim važnijim zastupnicima brandova prisutnih u Hrvatskoj za tvrtku FRIGO&CO d.o.o. znači kvalitetnu distribuciju svih proizvoda iz prodajnog asortimana, doprinosi izrazito dobroj tehničkoj podršci koju osiguravamo svojim kupcima, te doprinosi izrazito brzom reagiranju na sve zahtjeve kupaca, a sve u skladu sa njihovim željama, potrebama ili navikama.

Više pogledajte na: http://www.frigo.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Servis/Uređaja

ELKON servis neprestano prati trendove tržišta i zahtjeve korisnika. U nastojanju da postanemo pouzdan i kvalitetan partner konstantno proširujemo obujam posla i spektar usluge. Sigurni smo da ćemo brzo i kvalitetno ispuniti sve Vaše zahtjeve.

Kućanski i profesionalni aparati

Elektronički uređaji (TV, Audio)

Klimatizacija

Rashladne komore

Tehničko održavanje

Više pogledajte na: http://www.elkon-servis.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Elkon servis
Kategorija: Servis/Uređaja

Usluge MR servisa

 • < >Vršimo jamstvene i vanjamstvene servise IT, CE i GSM uređaja proizvođača navedenih na linku!Cjenik servisnih usluga, kao što su sat rada servisera, popravak matičnih ploča (serverskih, PC i notebook ploča) , terenski servisi, spašavanja podataka i sl. pogledajte na našem FTP-u !

 • Preuzimamo robu za servis na tri lokacije, u Zagrebu, Rugvici (pokraj Dugog Sela) i Splitu!

 • Organiziramo uslugu Pickup and Return (preuzimanje, transport, servis i povrat korisniku)!

  • Usluga je besplatna za proizvođače Acer, APC, Benq, Elotouch/Tyco, Epson, Fujitsu, HP, Krups (mali kućanski aparati) Lenovo Think, LG, Moulinex (mali kućanski aparati), MSI (prijenosna računala), Olympus, Panasonic, Rowenta(mali kućanski aparati),Samsung (prijenosna računala, pisači, TV, monitori i projektori) i Tefal(mali kućanski aparati). Obrazac za prijavu je na linku !

Vršimo ugovorena održavanja i terenske servise za informatičku opremu i potrošačku elektroniku.

 • Vršimo distribuciju i prodaju:
  • rezervnih dijelova

  • potrošnog materijala

  • produljenih jamstava i prepaid servisnih usluga HP Carepack i MR Corrigo. 

  • Za informacije o cijenama i dobavljivostima pošaljite upit na prodaja@mrservis.hr !

 • Organiziramo i opskrbljujemo servisnu mrežu za potrošačku elektroniku, bijelu tehniku i klima uređaje.

 • Nudimo besplatnu tehničku podršku na tehnicka_podrska@mrservis.hr  uz plaćanje pozivom na broj 060 53 53 55 (cijena poziva 3.49kn/min. iz fiksnih mreža i 4.78kn/min. iz mobilnih mreža, operator usluge IT Jedan d.o.o., Selska cesta 90A, 10000 Zagreb, telefon za podršku 01/640-1111).

 • Naše proizvode možete naći i na Internet trgovini www.ekupi.hr

Više pogledajte na: http://www.mrservis.hr/

Cijena: Na upit
LOAD MORE