Izrada web stranica
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

ŠTO RADIMO?

MODERNA, FUNKCIONALNA I INTUITIVNA WEB RJEŠENJA.

Inovativnost - Stalno pratimo najnovije trendove kako bi Vam pružili najmodernija web rješenja na tržištu.

Funkcionalnost - Stranice koje nisu samo lijepe već ispunjavaju i vaše poslovne ciljeve.

100% zadovoljstvo - S nama raditi 100% je zadovoljstvo jer mi 100% uživamo u onome što radimo.

Više pogledajte na: http://intraweb.com.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Klijenti kod nas dolaze po rezultat, a naš je posao učiniti ih još uspješnijima.
Razvijamo aplikacije i web stranice strastveno i kreativno, te pomažemo tvrtkama da razgovaraju ljudskim jezikom u digitalnom svijetu.

Bez obzira koliko ste veliki, javni ili privatni, te u kojim industrijama ili djelatnostima poslujete, možemo vam pomoći da radite pametnije i dosegnete svoje ciljeve. U nastavku pogledajte naše usluge;.

Više pogledajte na: http://fleksbit.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Naše usluge:

 • izrada web stranica

 • ažuriranje i održavanje web stranica

 • SEO optimizacija

 • grafički dizajn (izrada logotipa, vizitki, letaka, brošura …)

 • prodaja ugostiteljskog programa (korice za jelovnike, konobarski novčanici … )

 • promo artikli (reklamne kemijske, upaljači, USB-ovi, rokovnici, majice, kape, kišobrani … )

 • internet marketing (Google Adwords kampanje, Facebook kampanje …)

 • društvene mreže (otvaranje profila, stranica, povezivanje s web stranicom i administracija)

 • hosting usluga

WEB PROJEKT PAKETI

 • Jednostavne Web Stranice cijena 1400 kn + PDV

 • IZRADA WEB STRANICE SA CMS-om i mogućnošću samostalnog ažuriranja sadržaja 2000 kn + PDV

 • STRANICE ZA APARTMANE cijene od 2000 kn + PDV

 • WEB SHOP ili PORTAL cijene od 3800 kn + PDV

U PAKETU DOBIVATE

izradu web stranice, registraciju domene, hosting paket i tekstualni logotip za web stranicu po našem izboru. Dobivate sve što je potrebno za online početak. 
Najpovoljniji omjer cijene i kvalitete.

Više pogledajte na: http://www.webprojekt.com.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Oxidian se bavi web developmentom i digitalnim marketingom od 2008. godine. Specijalizirani smo u izradi web-stranica i web-trgovina fokusiranih na konverzije.

Većina našeg tima nalazi se u Zlataru, Hrvatskoj, odakle radimo na pružanju rješenja klijentima iz cijelog svijeta, pogotovo iz Europe i Sjeverne Amerike.

Naša stručnost nas čini iznimno popularnima među europskim i sjevernoameričkim startupovima koji nam često outsourcaju svoj kompletni development.

Međutim, to ne znači da smo isključivo outsourcing tvrtka – prepoznati smo kao vrsni u polju istraživanja i implementacije mnogobrojnih inovativnih rješenja.

Često nam se prosljeđuju zahtjevi za radom na WordPress pluginovima i Magento modulima koje originalni autori nisu u stanju izvesti.

Od našeg osnutka izradili smo preko 300 projekata različitih razina kompleksnosti. Naš moto “Ništa nije nemoguće” znači da sve što radimo percipiramo kao izazov, a nikad kao problem.

Iznimno smo strastveni u našem poslu i posvećujemo veliki dio našeg slobodnog vremena istraživanju novih tehnologija i izradi prototipa alata koji će web stranice budućnosti učiniti kvalitetnijima.

Ako ste zainteresirani za suradnju, rado ćemo komunicirati s vama. 

Više pogledajte na: http://oxidian.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Oxidian d.o.o
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Izrađujemo profesionalne web stranice po povoljnim cijenama koje u praksi donose rezultate u vidu povećanja broja kupaca Vaših proizvoda i usluga.
Stranice dizajniramo i izrađujemo koristeći najnovije web tehnologije uz poštivanje najviših zahtjeva web standarda.

Stranice su optimizirane prema SEO principima pa već u startu imaju odličnu poziciju na tražilicama, time i veliki broj posjeta, što generira veći broj direktnih poslovnih upita, a to dovodi do same realizacije.

Više pogledajte na: https://www.kt-dizajn.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

WEB Marketing je hrvatska tvrtka s bogatim iskustvom u pružanju široke ponude različitih internetskih usluga.

Na tržištu uspješno poslujemo od 2000. godine i svojim klijentima nudimo napredna internetska rješenja po sistemu ključ u ruke - od savjetovanja, preko ideje i dizajna, pa sve do realizacije. 

Dosada smo surađivali s više od 200 klijenata iz svih gospodarskih grana i uspješno implementirali više od 390 različitih projekata. 

U proteklih jedanaest godina osvajali smo različite prestižne nagrade, pa se možemo pohvaliti s 27 nagrada na vodećim natječajima u Hrvatskoj - VIDI TOP 100, najznačajnijeg natječaja u Hrvatskoj za izbor najboljih internetskih stranica i Web Strategije, najveće regionalne konferencije o internetskom poslovanju te EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) Women in Business Award za najbolji projekt. Osim toga nagrađeni smo i na Weboo 18+ konferenciji za najbolju marketinšku online kampanju. 

Profesionalnost, znanje i iskustvo WEB Marketinga potvrđuju partnerski certifikati renomiranih svjetskih IT tvrtki od kojih se izdvajaju: Microsoft Partner - Silver Application Development, Silver Small Business, Silver Cloud Productivity i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions. 

Samostalno smo razvili EasyEdit CMS, vlastiti sustav za samostalno upravljanje web stranicama (engl. Content management system) kojeg odlikuje pouzdanost u radu i jednostavnost upotrebe uz osnovno korisničko znanje rada na računalu. 

U suradnji s našim dugogodišnjim partnerom Microsoft Hrvatska (www.microsoft.hr) izradili smo jednu od prvih hrvatskih Windows 8/8.1 aplikacija za najnoviji operativni sustav Windows 8/8.1 te smo tako napravili i profesionalni iskorak u inovativnom pravcu u kojem se i dalje želimo kretati.

Više pogledajte na: http://www.wem.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Kupovina proizvoda preko web trgovine (web shop) je postala najbrži način kupovine određenih proizvoda.  Ova industrija bilježi stalni porast, od oko 19 % godišnje.  Prema podacima za 2015. godinu prihodi od online trgovine su iznosili 219 milijardi € u Europi.

Svojim klijentima nudimo cjelovita rješenja potpuno prilagođena potrebama poslovanja. Ukoliko već imate razvijene prodajne kanale  a želite ih proširiti putem interneta  ili tek planirate pokrenuti prodaju  – mi Vam stojimo na usluzi kako bi vam omogućili da  svoje proizvode  distribuirate putem Web trgovine.  Uspjeh web trgovine ovisi ne samo o asortimanu i cijenama, već i o atraktivnosti i upotrebljivosti. U ponudi imamo inovativna rješenja, koja vam pružaju priliku da ponudite svoje proizvode vašoj ciljanoj publici u bilo koje vrijeme, gdje god da se nalaze. Tehnološki razvoj omogućava vlasnicima ovakvih trgovina da prate korak s konkurencijom ili čak postanu tržišni lider u određenim branšama.

Više pogledajte na: http://www.insieme-split.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Izrada web stranica, web dizajn, hosting, registracija domena, web promocija, grafički dizajn, održavanje web stranica i IT opreme...

Više pogledajte na: http://www.hm-promotion.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Aktiv marketing je internacionalni tim web dizajnera, developera i SEO stručnjaka okupljenih s ciljem da svojim klijentima ponude moderna i kvalitetna rješnja, jednostavna za upotrebu a u isto vrijeme korisna u poslovanju.
Toscana CMS i Toscana CRM sustavi osiguravaju jednostavnu i brzu administraciju informacijama kako za web projekte, tako i šire.
Prisutni smo u nekoliko zemalja, a kontaktirati nas možete na slijedećim adresama: 
01. Njemačka
02. Austrija
03. Italija
04. Finska
05. Estonija
06. Kanada
07. Hrvatska
08. Bosna i Hercegovina
09. Švedska
10. Ostale zemlje

Djelujemo lokalno, ali kao član šire internacionalne zajednice dizajnera i web developera imamo pristup informacijama i najnovijim tehničkim rješenjima vezanim za razvoj web stranica, online poslovanje i dizajn čime profitiraju naši klijenti.
U mogućnosti smo voditi projekte različitih veličina, kako od malih web stranica, tako i do multinacionalnih webshopova koji uključuju kompleksnu administraciju proizvoda, cijena, jezika, dijeljenje baza podataka, kompleksne CRM sustave i sustave za fakturiranje i naplatu.

Više pogledajte na: http://aktiv-marketing.eu/home-hr.aspx

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Izrada web stranica

Primarna djelatnost Virtus dizajna je izrada web stranica, CMS rješenja odnosno custom-made web aplikacija i programska rješenja.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rješenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rješenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rješenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih razina... ukratko, Vi zamislite, mi realiziramo.

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

Više pogledajte na: http://www.virtus-dizajn.com/

Cijena: Na upit
LOAD MORE