Vjenčanja
Kategorija: KULTURA / Događanja/Vjenčanja

Neka rajski ambijent stoljetnih šuma, pjenušavih slapova i kristalnih modrozelenih jezera bude odabir za najljepši dan vašega vjenčanja!

Vjenčanja u prirodi i prirodnom okruženju neosporno sve više zauzimaju vodeće mjesto i postaju sve većim trendom današnjice. U želji za odmakom od klasičnih, uobičajenih i pomalo klišeiziranih vjenčanja, mladenci se nerijetko odlučuju za vjenčanje koje će biti uistinu posebno i nesvakidašnje.

Vodeći se intencijom otvorenosti prema novitetima, Nacionalni park Plitvička jezera svoju je ponudu upotpunio i organizacijom vjenčanja u prirodi. Rajski ambijent stoljetnih šuma i pjenušavih slapova najstarijega Nacionalnog parka u Hrvatskoj, svakom će vjenčanju pružiti poseban čar, a mladencima i uzvanicima nezaboravan doživljaj iskonske prirodne ljepote.

U okviru ponude izdvajamo:

 • Ceremoniju vjenčanja

  • na atraktivnim lokacijama unutar Nacionalnog parka (brojni vidikovci, podno Velikog slapa, na obali najvećeg jezera)

  • na elekrobrodu (kapaciteta 50 i 100 osoba)

  • u drvenoj sjenici na Ulazu 1

  • u restoranu rustikalnog ličkog uređenja – Lička kuća

  • na drugim lokacijama po odabiru mladenaca

 • Mogućnost fotografiranja i snimanja na najatraktivnijim lokacijama (uz obveznu prethodnu najavu)

 • Najam drvenih čamaca s veslima

 • Smještaj u hotelskim objektima Nacionalnog parka (Hotel Jezero, Hotel Plitvice, Hotel Grabovac, Hotel Bellevue)

 • Organizaciju svečanih svadbenih večera i svadbenih svečanosti u hotelskim i ugostiteljskim objektima Nacionalnog parka

 • Individualan pristup informiranja i savjetovanja pri organizaciji vjenčanja

 • Organizirani program posjeta i obilaska Nacionalnog parka u pratnji vodiča

Svoju životnu bajku započnite u okruženju čarobne prirodne ljepote!

Više pogledajte na: http://www.np-plitvicka-jezera.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: KULTURA / Događanja/Vjenčanja

Tražite savršenu lokaciju za vjančanje - predlažemo da vjenčane zavjete izrečete na palubi jedne od naših luksuznih jahti u Hrvatskoj. Zbog važnosti i posebnosti vjenčanja te činjenice da se ono (uglavnom) događa jednom u životu, vrlo je važno da se sve dobro i na vrijeme isplanira.

Više pogledajte na: http://hr.adriaticprestige.com/news/index.html

Cijena: Na upit
Kategorija: KULTURA / Događanja/Vjenčanja

Organizacija vjenčanja Lela Design nudi kompletnu uslugu planiranja: idealnu lokaciju, planiranje do zadnjega detalja, profesionalne izvođače, organizaciju i u najtežim uvjetima, koordinaciju tijekom planiranja i na dan vjenčanja, dizajn za pamćenje i još nekoliko detalja na koje ne smijete zaboraviti jer oni čine vjenčanje savršenim.
Lela Design preuzima brigu o svim detaljima, pa na dan vjenčanja može biti baš kako i treba: opušteno i veselo.
Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim… Zbog toga se posebno trudimo upoznati mladence, razumjeti želje i prepoznati „priču“ koju žele ispričati. Podrobno vas savjetujemo kako uskladiti želje sa zadanim uvjetima prostora, sezonske ponude i budžeta.
Komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Imamo iskustva i znamo kako razgovarati s izvođačima, a naš ugled i reputacija jamče najbolje cijene za vas.
Zabava na vjenčanju ključna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Ples na svili, trbušne plesačice, bal pod maskama, žonglerski perfomans, koktel majstori ili cooking show zabavit će i razveseliti goste, a mladencima dati priliku za predah i opuštanje. Kreiramo i organiziramo zabavni program i tako stvaramo vjenčanja za pamćenje. Pratimo mladence kroz cijeli proces planiranja vjenčanja čime osiguravamo da događaj bude upravo onakav kakav ste zamislili!

Više pogledajte na: http://leladesign.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: KULTURA / Događanja/Vjenčanja

Weddings in Croatia je agencija za kompletnu organizaciju vjenčanja. Osim što posjedujemo dugogodišnje iskustvo u organizaciji i koordinaciji vjenčanja, podjednako smo uspješni u osmišljavanju vizualnog identiteta vjenčanja što podrazumjeva dekoraciju i vjenčanu scenografiju. Specijalizirani smo za vjenčanja u Hrvatskoj; radili smo s mladencima iz cijeloga svijeta i spremni smo za sve nepredvidive situacije.

Neslužbeno, svakodnevno živimo, razmišljamo i radimo na stvaranju originalnih i spektakularnih vjenčanja. Naša vizija je pretvoriti svaku želju u stvarnost. Naša misija je unijeti dašak glamura i elegancije u svako vjenčanje i svaki prostor u Hrvatskoj. Naš cilj je usrećiti naše mladence i pružiti im nezaboravne uspomene iz najromantičnijih mjesta u Hrvatskoj.

Više pogledajte na: http://weddings-in-croatia.net/

 

 

Cijena: Na upit