Putovanja
Kategorija: KULTURA / Događanja/Putovanja

Smještena u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 21, Kaiser Putovanja je putnička agencija koja će svaki vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Mi turizam doživaljavamo na drukčiji način. Nastojimo ga približiti svakome klijentu. 

Putovanja su jedinstveni doživljaj koji obogaćuje i oplemenjuje svakoga i koji, prije svega, svatko percipira na svoj način. Upravo zbog toga nas karakterizira individualni pristup. Spremni smo svako putovanje prilagoditi specifičnim željama svakoga našega klijenta. Iz razloga što svakoga privlače drukčije stvari, svatko određeno putovanje doživljava na svoj način i smatramo da je jedino ispravno da svatko sam odluči što i kako želi vidjeti, što i kako želi raditi, kamo želi ići. Naravno uz naše preporuke i pomoć.

Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika u svim sferama turističke industrije omogućuju nam da se možemo prilagoditi svakoj specifičnoj želji i svakom specifičnom upitu. A brojni i odlični kontakti s partnerima diljem cijeloga svijeta omogućuju nam pružanje vrhunskih uslugu s pristupačnim uvjetima za putovanja u svaki kutak svijeta.

Putovanja krojena po mjeri su naš specijalitet, međutim naša ponuda niti izbliza ne staje ovdje. Prema željama možemo Vam ponuditi i grupna putovanja diljem Europe, na daleke destinacije, na luksuzne destinacije, organizaciju bračnih putovanja, razna krstarenja po cijelome svijetu, razna jedrenja po cijelome svijetu, zatim ljetovanja, skijanja, opuštanja u wellnessu ili jednostavno usluge rezerviranja avio karata ili smještaja.

Ukoliko imate potrebu za organizacijom kakvog poslovnog puta, posjeta kakvom sajmu ili možda teambuildinga za vašu tvrtku i tu smo spremni odgovoriti izazovu. Mošemo vam organizirati bilo kakvu vrstu poslovnih putovanja u Hrvatkoj i inozemstvu te u aranžman uključiti sve usluge prema vašim željama i potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem, vaše zadovoljstvo naša je jedina misija.

Više pogledajte na: http://www.kaiser-putovanja.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: KULTURA / Događanja/Putovanja

Akcijske cijene i plaćanja na rate Rezervirajte jer tu smo za Vas!

Online plaćanja · Bogati izbor · Last minute ponude · Do 12 rata bez kamata

Pogledajte više na:kompas.hr

Cijena: Na upit
Trgovina: Kompas d.o.o.