SVJETSKI DAN OSTEOPOROZE – PROMOCIJA ZDRAVIH NAVIKA S CILJEM PREVENCIJE OSTEOPOROZE
Objavljeno: 19.10.2022 u 14:09. Kategorija: Vijesti

P O Z I V

Povodom obilježavanja

SVJETSKOG DANA OSTEOPOROZE, u četvrtak 20.10.2022.,

u sklopu Projekta

PROMOCIJA ZDRAVIH NAVIKA S CILJEM PREVENCIJE OSTEOPOROZE, UP.02.2.1.08.0193

na:

 

D A N    O T V O R E N I H    V R A T A

Mjesto održavanja:  POLIKLINIKA K-CENTAR, Vrbik 8A, u Zagrebu, 2. kat.

Program će trajati od 11.00 do 17:00 sati, uz stalan postav hrane i pića te druženje i  izlaganja od strane stručnog medicinskog tima Poliklinike K-centar, a svim sudionicima će biti uručeni i prigodni promidžbeni materijal.

SAZNAJTE VIŠE O JEDNOJ OD DANAS NAJČEŠĆIH KRONIČNIH BOLESTI I NAJNOVIJIM SPOZNAJAMA O PREVENCIJI I LIJEČENJU OSTEOPOROZE

Prilikom održavanja manifestacije Dana otvorenih vrata, uz druženje i zakusku te stručna izlaganja zdravstvenog i stručnog osoblja, posjetiteljima će biti predstavljen

 

Projekt    PROMOCIJA ZDRAVIH NAVIKA S CILJEM PREVENCIJE OSTEOPOROZE

 

Uz predstavljanje projekta i najavu nadolazećih projektnih aktivnosti, biti će održano i izlaganje Prof. dr. sc. DALIBORA KRPANA, prim. dr. med., specijalista interne medicine, subspecijalista endokrinologije i nefrologije,  sveučilišnog profesora i predavača na nekoliko svjetskih sveučilišta, na temu:  ”Glavne značajke osteoporoze i mogućnosti pravovremene prevencije”.

 

Poliklinika K-centar u suradnji s Ministarstvom zdravstva i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi projekt ”Promocija zdravih navika s ciljem prevencije osteoporoze”, sufinanciran od strane Europskog socijalnog fonda unutar Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”

 

Organizacija Dana otvorenih vrata sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

 

Izvor: TRECADOBHRVATSKA