SEMINAR- Upoznajte stvarnog sebe / Dr. Saša Piljek
Objavljeno: 18.02.2020 u 01:00. Kategorija: Vijesti

Na seminar "Upoznajte stvarnog sebe" prodrijet ćete duboko u svoju podsvijest te ukloniti blokade koje vam ne dozvljavaju da ostvarite promjene potrebne našem rastu i napretku. Rast i napredak se može ticati međuljudskih veza ,financijskih ciljeva ili bilo kojih ciljevima kojima želite obogatiti svoju budućnost.
Kroz slijed vježbi i meditacija uvidjet ćete kakvu moć imate vi sami. Također, upoznat ćete se sa drevnim istočnjačkim vježbama koje će vam pomoći pri održavanju vašeg tjelesnog i duhovnog zdravlja. Iste ove vježbe vam simultano jačaju intuciju i razvijaju svijest.
Seminar Dr. Piljek je stjecao iskustva putovajući po svijetu i obogaćivao svoje znanje s drevnim učenjima istoka i zapada
Uz medicinu je završio i istočnu medicinu te izučavao i drevne Tajlandske metode liječenja živeći u budističkom hramu iz kojeg su ta znanja i potekla.
Tijekom svojeg rada u SAD-u proveo je dosta vremena istraživajući drevnu mudrost i filozofiju Indijanaca pa je tako surađivao sa indijanskim šamanima te učestvovao u raznim obredima čiščenja i iscjeljivanja.
Dr. Piljek je držao edukacije i workshopove diljem SAD-a ,a sad i u Hrvatskoj.

 

ULAZNICE; 091/ 2709-122 valerija.tao@gmail.com

Cijena; 250 eura