Njega u kući- Cura Vita 24
Objavljeno: 07.11.2020 u 01:00. Kategorija: Vijesti

Mi svi puno dugujemo našim roditeljima,bakama,djedovima,tetama...,

a oni sami očekuju od nas podršku i nešto više ljubavi uz dostojanstveno 

uživanje u zasluženoj mirovini.

 

 

Dostojanstvo starijih kao osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore razgovorima i druženjem u svrhu prevladavanja usamljenosti, te uključivanjem u društveni život zajednice. Na praktičnoj razini, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazaka u nabavku stvari i pripremanja hrane.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovoljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

 

 

Ova uvjerenja temelj su našeg rada na poboljšanju kvalitete života osobama u trećoj životnoj dobi unutar njihovih domova i na putovanjima. Nakon uspješne poslovne suradnje s klijentima u Hrvatskoj, u razvoju poslovanja pogodovao nam je pristup Hrvatske Europskoj uniji, a potom i ukidanje ograničenja za rad hrvatskih državljana u Njemačkoj. Ovakvom povjerenju njemačkog tržišta rada, odgovorili smo pružanjem usluge za pomoć u kući. Omjer potražnje takvih usluga i zainteresiranost pružatelja s druge strane, premašio je naša očekivanja.

Zahvaljujući pažljivom odabiru uslužnog osoblja, nailazimo na izraze zadovoljstva, a često i iskrenog prijateljstva naših klijenata. To nam je najdraža referenca poslovnog ugleda. Zadnja novost u našoj ponudi klijentima je organizacija turističkog putovanja ili odmora na hrvatskoj obali ili unutrašnjosti zemlje u pratnji našeg osoblja, kako bi uživali u čuvenim pirodnim ljepotama i tradicionalnoj gastronomskoj ponudi, te iz Hrvatske ponijeli lijepe uspomene.

 

Cura Vita 24 - KLIJENTI & OSOBLJE

 

Klijenti

Očekivanja klijenata uvjetovana su njihovom dobi, vitalnošću i navikama. Ukoliko zdravstvene poteškoće ili životna dob ograničavaju klijenta u samostalnom zadovoljavanju osnovnih životnih potreba, pruža mu se pomoć pri kretanju, korištenju stubišta, ustajanju i lijeganju, ulasku i izlasku iz prostora za kupanje i osobnog vozila, pomaže pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene uz poštovanje integriteta i dostojanstva korisnika kao i neposrednog pružatelja usluge.

 

Osoblje

Osoblje kojem povjeravamo neposredan rad s klijentima, uz formalne uvjete zadovoljilo je i test kojim se provjerava razina poznavanja njemačkog jezika, iskustvo u prepoznavanju potreba osoba treće životne dobi, nadarenost u izgradnji i razvijanju socijalnih odnosa, poznavanje pravila poslovnog bontona, te pouzdanost u organiziranju i urednom izvršavanju poslova koje im se povjerava.

 

USLUGE

Obavljanje kućanskih poslova

Održavanje čistoće u kući, briga o urednosti odjeće i inventara, uz neposrednu dostupnost uslužnog osoblja radi dogovora o dnevnim obvezama.

Organiziranje prehrane

Nabavka namirnica, priprema hladnih i toplih obroka i napitaka ili dopremanje gotovih jela po izboru klijenta.

Pomoć u održavanju higijene

Pomoć pri oblačenju, svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba, uz poštivanje i zaštitu integriteta i dostojanstva klijenta i uslužnog osoblja.

Pomoć u kretanju i rekreaciji

Pomoć klijentu pri kretanju i rekreaciji u kući i izvan kuće. Vježbajte prema rekreacijskom programu, uz našu asistenciju.

Prijevoz klijenta i stvari

Prijevoz i pratnja klijenta pri odlasku i povratku s željenog odredišta. Nabavka, prijevoz i isporuka stvari.

Organizacija turističkog putovanja

Organizacija individualnog ili skupnog turističkog putovanja i odmora u Hrvatskoj uz prijevoz, stalnu pratnju i pomoć našeg uslužnog osoblja.

 

INFORMIRAJTE SE O MOGUĆNOSTIMA ZAPOSLENJA U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU

Više pogledajte na; https://www.najboljiproizvodi.com/usluge/socijalne/pomoc-u-kuci/centar-za-pomoc-u-kuci-cura-vita-24

 

CURA VITA 24
Samoborska cesta 241a
Zagreb, Hrvatska.

00385 1 7988 708  / info@curavita24.com