Najbolji poslovi - top 10 poslova: Plaće i do 9.000 kuna, bonusi, službeni automobil, laptop...
Objavljeno: 02.08.2016 u 11:06. Kategorija: Vijesti

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom Posao hr. svakog tjedna uz Poslovni. hr donosi aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

STRABAG za potrebe direkcije za visokogradnju traži više izvršitelja za radno mjesto Site Managera (m/ž). Zadaci uključuju vođenje tehničkog projektnog tima i planiranje resursa, a uvjeti su VSS građevinskog smjera i minimalno 3 godine radnog iskustva.

MR Servis zapošljava Koordinatora - Voditelja poslovnice (m/ž) u Zagrebu koji će biti zadužen za organizaciju rada u Poslovnici, te nadzor i koordinaciju poslovnih procesa i rada zaposlenih u poslovnici, uz aktivno sudjelovanje u svim operativnim procesima. Od kandidata se očekuje najmanje SSS - frigomehaničar, elektromehaničar ili strojarske struke. 

Hill International za klijenta traži Voditelja projekta (m/ž) uz mogućnost napredovanja na radno mjesto Voditelja tehnološkog postrojenja. Voditelj projekta sudjeluje u pripremi projektne dokumentacije, dobivanju dozvola, pripremi izvješća, praćenju terminskog plana te planiranju izvedbe projekta. Ako ste proaktivna i dinamična osoba, a spremni ste prihvatiti izazove i učinkovito se s njima nositi.

Primotronic je u potrazi za Tehničkim savjetnikom (m/ž) čiji je zadatak obilazak tvrtki koje se bave projektiranjem industrijskih aplikacija, kao i komunikacija i pregovaranje s kupcima o njihovim tehničkim potrebama. Uvjeti su SSS / viša / visoka stručna sprema (tehničkog ili strojarskog usmjerenja), te minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Tvrtka nudi službeno vozilo, mobitel i laptop. 

Jelu-Werk traži Montera / industrijskog mehaničara / pogonskog bravara (m/ž) za mjesto rada u Njemačkoj. Osoba će brinuti za to da strojevi uvijek budu u pogonu, mijenjat će stare dijelove stroja novima, te konstruirati  nove strojeve. Tvrtka nudi dugogodišnje zaposlenje, zanimljiv i zabavan posao, dobru plaću i dodatne poticaje. 

Naton ljudski potencijali za klijenta zapošljava Voditelja prodaje za EU tržište (m/ž) - Slovenija, Austrija i Njemačka. Posao se sastoji od ugovaranja sastanaka, dogovaranja poslova B2B, obilaska postojećih kupaca te pronalaženje novih klijenata u EU: Austrija, Njemačka, Slovenija, prezentacije proizvoda/usluga klijentima, i sl. Poželjno je iskustvo min. 2 godine u prodaji rješenja za cerade, zaštitu od sunca, tekstilne izgradnje (šatori za evente), rješenja u vidu oglašavanja i tiska, razumijevanje digitalnog tiska i tehničkih specifikacija. Plaća je 8000 - 9000 kuna neto/mj., uz bonuse na plaću, Božićnica, Uskrsnica i sl. 

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto: Suradnik za medicinska istraživanja (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu. Traži se znanstvenik koji bi sudjelovao u daljnjem razvoju ove vrste istraživanja kroz organizaciju i koordinaciju translacijskih studija. Posao uključuje kreiranje i pripremu dokumentacije potrebne za pokretanje studije, suradnju s kliničkim jedinicama, koordinaciju i praćenje napretka studija, analizu i prezentiranje dobivenih rezultata. 

Manpower, za svog klijenta, vodećeg proizvođača PVC stolarije, traži Inženjera u proizvodnji (m/ž). Posao se sastoji od praćenja realizacije postupka proizvodnje i pružanje tehničke podrške, završna kontrole proizvoda, te pomoći voditelju proizvodnje. Za prijavu je potrebno VSS strojarskog ili drvnog smjera, poznavanje programa Auto CAD iskustvo rada sa PVC stolarijom. .

U cilju daljnjeg uspješnog razvoja i proširenja na tržištu, Zagrebački prometni zavod traži pouzdanog i odgovornog radnika za poziciju Manager plinsko benzinske postaje (m/ž). Ključne odgovornosti su planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada plinsko benzinske postaje sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Imate li minimalno 3 godine iskustva rada na mjestu Voditelja/Zamjenika voditelja poslovnice u međunarodnim maloprodajnim trgovačkim lancima ili Voditelja prodaje (npr. Kaufland, LIDL, BILLA, itd.)

Meritus plus d.o.o. zapošljava Specijalista za prezentaciju proizvoda i usluga / SSS (m/ž). U opisu posla izdvaja se kontaktiranje postojećih korisnika i pružanje pomoći i informacija korisnicima, a uvjeti su aktivno znanje hrvatskog jezika, sklonost prodaji, te poznavanje rada na računalu.