NAJBOLJA INVALIDSKA KOLICA ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA
Objavljeno: 17.03.2020 u 01:00. Kategorija: Vijesti
Kolica za djecu s cerebralnom paralizom

 

Najbolja Kišobran kolica za djecu s invaliditetom

 

Invalidska kolica za djecu s cerebralnom paralizom

 

 

 

Svi se roditelji prilikom odgoja svoje djece susreću s mnogim izazovima, ali broj izazova na koje nailaze roditelji djece s poteškoćama u razvoju višestruko raste. Potrebno je donositi brojne odluke, brzo i pametno. Jedna od njih je i pravilan odabir najboljih invalidskih kolica za djecu, koja se s vremenom, kako dijete raste, moraju mijenjati, te je u svakoj djetetovoj dobi važno misliti o određenim detaljima.

 

Kolica za djecu s teškoćama u razvoju s cerebralnom paralizom podržavaju ispravan položaj tijela djeteta i istodobno pružaju udobnost i kontrolu za osobu u pratnji. Dugotrajno zadržavanje u istom položaju negativno utječe na stanje mišića i zglobova. Stoga je važno odabrati proizvod u trgovini koji je pogodan ne samo po veličini, već i u smislu korištenja.

Ako kupite dječja kolica za cerebralnu paralizu s lako uklonjivom presvlakom  i okvirom u boji to će također pojednostaviti njegu i uštedjeti mnogo vremena i truda.

Famax je tvrtka koja nudi najpovoljnija i najbolja invalidska kolica za djecu i svakako je idealan izbor već dugi niz godina.

Izbor invalidskih kolica možete vidjeti ovdje:FAMAX d.o.o.