Kućna njega CURA VITA 24
Objavljeno: 26.10.2020 u 09:11. Kategorija: Vijesti

 

Živjeti u poznatom okruženju pruža osjećaj sigurnosti. Naši njegovatelji brinu za Vas u Vašem domu.

 

Pomoć u održavanju higijene

Pomoć pri oblačenju, svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba, uz poštivanje i zaštitu integriteta i dostojanstva klijenta i uslužnog osoblja.

 

Organiziranje prehrane

Nabavka namirnica, priprema hladnih i toplih obroka i napitaka ili dopremanje gotovih jela po izboru klijenta.

 

Obavljanje kućanskih poslova

Održavanje čistoće u kući, briga o urednosti odjeće i inventara, uz neposrednu dostupnost uslužnog osoblja radi dogovora o dnevnim obvezama.

 

Pomoć u kretanju i rekreaciji

Pomoć klijentu pri kretanju i rekreaciji u kući i izvan kuće. Vježbajte prema rekreacijskom programu, uz našu asistenciju.

 

                                                          ZAŠTO IZABRATI CURA VITA24?

Odluka gdje provesti starost, nije uvijek jednostavna. Današnji ritam života diktira nam često brz i naporan tempo, ne pruža nam priliku voditi kvaltitenu

brigu o našim najmilijima, a odlazak u starački dom, nije uvijek najbolje rješenje.

Upravo iz tog razloga je CuraVita24 dobra i sigurna alternativa staračkom domu te odličan izbor svima koji treću životnu dom žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore i sigurnosti kroz razgovore i druženje u svrhu prevladavanja usamljenosti te uključivanjem u društveni život zajednice.

Na praktičnoj razni, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazak u nabavku namirnica, pripreme hrane i prijevoza.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba. “

CuraVita24 – Pouzdan i siguran izbor za osobe treće životne dobi i članove njihove obitelji, koji treću dob žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

 

Obratite nam se još danas, za bolje sutra!

CURA VITA 24

Samoborska cesta 241a
Zagreb, Hrvatska.

00385 1 7988 708  / info@curavita24.com