HYDRA PEELING - tretman potpunog obnavljanja kože
Objavljeno: 16.05.2020 u 02:00. Kategorija: Vijesti
20% POPUSTA - SVIBANJ
 
 
Podarite svojoj koži kraljevski tretman ljepote.
 
Ne zaboravite pogledati i naše ostale tretmane u Centru TAO; www.tao.hr
 
 
Popust na sve kozmetičke tretmane kao i na kupnju Guinot kozmetičkih proizvoda za njegu lica u našem CENTRU TAO, Ilica 146, Zagreb
 
U kozmetičkim tretmanima koristimo najkvalitetnije francuske preparate Guinot koji su vodeći brand u centrima ljepote.

 

 

TRETMAN DOLAZI U DVIJE VARIJANTE KOJE OVISE O STUPNJU OSJETLJIVOSTI KOŽE:

  • Hydra Peeling novi je Guinot tretman koji nadilazi običan peeling lica i svojim mogućnostima u obnavljanju kože ide u korak s tretmanima dostupnim u estetskoj medicini, ali bez boli, neugode i neželjenih popratnih pojava. Samo 45 minuta tretmana dovoljno je za obnovljenu kožu novog mladenačkog sjaja, smanjenje bora i linija, micanje smeđih mrlja i svjetliju kožu

  • Dragocjeni aktivni sastojci koji se dodaju tijekom tretmana koži vraćaju blistavost i mladost:

     

    • Biolactone: razbija veze između stanica kože kako bi ih se lakše eliminiralo. Koristi se u tretmanima s Hydra PH.
    • Fitinska kiselina: radi dubinsku eksfolijaciju kože i djeluje na smanjenje hiperpigmentacije. Koristi se u tretmanima s Hydra PH.
    • Čestice prirodne celuloze: eliminiraju mrtve stanice mehaničkim djelovanjem. Koristi se u tretmanima s hidroabrazijom.
    • Ekstrakt papaje: razbija veze između mrtvih stanica svojim enzimatskim djelovanjem i omogućuje pojavljivanje novih stanica. Koristi se u tretmanima s hidroabrazijom.
    • Dermostimulini (ekstrakt marakuje): regeneriraju stanice kože.
    • Cellular Life kompleks s 56 aktivnih sastojaka: stanicama daje elemente potrebne za stanični život i regeneraciju.
    • Acticalm: umiruje i štiti kožu
    • Ulje sjetvenog podlanka: hrani kožu i restrukturira staničnu barijeru.

     

     

     

    Nekoliko posebno osmišljenih koraka ovog tretmana - dubinska eksfolijacija kože koja posebno utječe na pigmentaciju, Hydra Neuve masaža koja stimulira staničnu aktivnost i Hydra Beaute maska koja smiruje i štiti kožu te hrani i obnavlja stanične barijere rezultiraju ujednačenim, svjetlijim i blistavim tenom i mladenačkom kožom lica smanjenih mrlja.

     

    Sljedeće informacije potražite na;

    http://guinot.alerion.hr/hydra-peeling-tretman.html

    Hydra Peeling tretman dolazi u dvije varijante koje ovise o ciljevima klijenta i stupnju osjetljivosti kože:

     

    HYDRA PEELING S HYDRA PH

    Ovo je tretman za sve tipove kože. Glavni aktivni sastojak kojim djelujemo na kožu je fitinska kiselina. Ona radi dubinsku eksfolijaciju kože, a posebno djeluje i na hiperpigmentacijske mrlje.

     

    HYDRA PEELING S HIDROABRAZIJOM

    Tretman je namijenjen osobama s osjetljivom kožom koje bi preburno reagirale na fitinsku kiselinu. Dubinska eksfolijacija radi se mehanički, korištenjem čestica prirodne celuloze, a ekstrakt papaje dodatno pomaže u uklanjanju tamnih mrlja i postizanju svjetlog, ujednačenog tena.

    Nakon Hydra Peeling tretmana trebalo bi izbjegavati direktno izlaganje sunčevoj svjetlosti. Zbog toga je ovaj tretman bolje napraviti u zimskim mjesecima, ili voditi brigu o tome da se koristi krema s visokim faktorom zaštite od UV zraka.

     

    Hydra Peeling možete koristiti kao pojedinačne tretmane ukoliko želite da Vam koža trenutačno zablista, ili odaberite set od nekoliko uzastopnih tretmana, prema preporuci terapeuta, kako biste vratili svjetliju, prozračnu kožu lica, maknuli pigmentacijske mrlje i potpuno osvježili kožu.

    Hydra Peeling tretman traje 45 minuta.