USTANOVA SVETA HELENA & DOM ZA STARIJE TRGOVČEVIĆ-Samobor
Kategorija: Socijalne/Smještaj / Domovi

 

2 Doma za starije obitelji Trgovčević u SamoboruMjesto u kojem ste bitni*

 

* Humanost   * Profesionalnost  *Savjesnost

                 *Odgovorni  *Pažljivi  

Dobrobit korisnika nam je na prvom mjestu!

 

ZAŠTO ODABRATI NAS?

 

Naša misija je cjeloukupna, profesionalna i kvalitetna svakodnevna skrb i njega za pokretne i nepokretne osobe treće dobi

Brinemo za sigurnost i medicinsku skrb svakog našeg korisnika uz konstantan liječnički nadzor.

Veliku pažnju poklanjamo i slobodnom vremenu naših korisnika, odnosno vježbama i  aktivnostima, kako bismo im uz skrb i njegu osigurali razonodu i razbibrigu.

Obilježavamo blagdane i rođendane. Uz dogovor s našim korisnicima organiziramo i izlete, te odlaske na aktivnosti van doma.

Bitan element u skrbi korisnika je pravilna prehrana, koju prilagođavamo potrebama svakog korisnika, poštujući visoke HACCP standarde.

Naša je vizija postati prepoznatljiva i cijenjena Ustanova u pružanju skrbi starijim osobama. Takvu prepoznatljivost želimo postići požrtvovnim angažmanom,

profesionalnim radom i zalaganjem.

Cilj nam je poboljšati kvalitetu života naših korisnika uz primjenu najnovijih stručnih znanja. Svoj posao obavljamo humano, profesionalno, savjesno,

odgovorno i na dobrobit korisnika. U svom radu uzimamo u obzir načela jednakosti, ljudskih vrijednosti i dostojanstva svih ljudi.

Sve sobe i zajedničke prostorije u domu opremljene su modernim, kvalitetnim i odgovarajućim namještajem i opremom.

Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, televizor, sustav za SOS poziv, kao i mogućnost postavljanja vlastite telefonske linije.

Osim komfornog smještaja, naši djelatnici svim korisnicima osiguravaju cjelokupnu, profesionalnu i kvalitetnu svakodnevnu skrb i njegu.

Iskusan tim koji čine liječnik opće prakse, socijalni radnik, viša medicinska sestra, magistra sestrinstva, osam njegovateljica te kuharica koji se

brinu za sigurnost, liječnički nadzor, medicinsku skrb i prehranu korisnika.

 

Smještaj

U jednokrevetnim i višekrevetnim sobama. Svaka soba posjeduje SOS sustav, zasebnu kuponicu, klima uređaj, televizor i visokopropusni bežični pristup internetu.

Kompletna usluga

Našim korisnicima je na raspolaganju cjelovita i kompletna usluga od smještaja, njege i higijene, kvalitetne prehrane, prilagođenih aktivnosti i medicinske skrbi.

Iskusan tim

Brigu o našim korisnicima vodi tim sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, magistre sestrinstva, medicinskih sestara i njegovatelja.

Sigurnost 24/7

Uz kontinuirano praćenje, 24 satni medicinski nadzor i iskusan tim njegovatelja osiguravamo kvalitetne uvjete, za mirno uživanje u trećoj dobi naših korisnika.

 

USLUGE

Smještaj starijih osoba

Domu za starije osobe Sveta Helena imamo 40 ležajeva, a u Obiteljskom domu Trgovčević imamo 19 ležajeva, u sobama, stacionaru i apartmanima.

Više o smještaju u Domu za starije osobe Sveta Helena pogledajte ovdje, a više o smještaju u Obiteljskom domu Trgovčević pogledajte ovdje.

U oba doma skrbimo o pokretnim, polupokretnim i nepokretnim starijim osobama.

Tjelesna i zdravstvena njega

Pružamo uslugu kompletne tjelesne i zdravstvene njege za naše korisnike. Posebnu pažnju posvećujemo kupanju, njezi tijela i presvlačenju.

Unutar našeg objekta posjedujemo logističke kapacitete, za pranje i glačanje posteljnog i osobnog rublja naših korisnika.

A kao dodatne usluge organiziramo dolazak: frizera, pedikera i kozmetičara.

Prehrana

Sve obroke pripremamo u vlastitoj dobro opremljenoj kuhinji. Svaki dan poslužujemo tri obroka i dva međuobroka.

Sva pripremljena hrana je uvijek svježa i kvalitetna, te zadovoljava svu pozitivnu zakonsku regulativu i HACCP standarde.

Ponuda hrane je usklađena sa potrebama i zdravstvenim stanjem naših štićenika, a istovremeno nastojimo, koliko god je to razumno

moguće zadovoljiti navike, želje i potrebe korisnika. Preferiramo recepte sezonske domaće kontinentalne kuhinje.

Medicinska njega

Cjelodnevna i cjelonoćna medicinska skrb i njega, 24 sata na dan. Uključujući vađenje krvi, promjene katetera i previjanja.

Sve će to brzo i profesionalno obaviti naše stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u pružanju takve medicinske skrbi.

Nadzor lječnika i specijalista

Liječnik opće prakse vodi sve preglede i terapijske postupke za svakog našeg korisnika. Osim lječnika opće prakse našim su

štićenicima po porebi na raspolaganju i liječnici specijalisti: fizijatar, psihijatar, dijabetolog, oftalmolog i stomatolog.

Fizioterapija i medicinska masaža

Svakodnevno provodimo redovne grupne fizikalne terapije, kao i individualne, prilagođene fizikalne terapije sa korisnikom čije zdravstveno stanje to zahtjeva.

U svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja pojedinih korisnika imamo i mogućnost dolaska vanjskih suradnika za specifične oblike specijalističkih fizikalnih terapija.

 

KADA MOŽETE POSJETITI NAŠE KORISNIKE

VRIJEME POSJETA

Radnim danima

od 16.00 do 17.00 sati

Subotom

od 16.00 do 18.00 sati

Nedjeljom i blagdanima

od 15.00 do 18.00 sati

POGLEDAJTE VIŠE O NAŠEM PRVOM DOMU ZA STARIJE OSOBE

 

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO klikom ovdje.

 

 

NAŠA GALERIJA FOTOGRAFIJA - DOM ZA STARIJE SVETA HELENA 

svetahelena001svetahelena002svetahelena003svetahelena007svetahelena006svetahelena017svetahelena010svetahelena008svetahelena004svetahelena005Pogled sa jednog od balkona Doma za starije Sveta Helenasvetahelena009svetahelena013Predvorje Doma za starije Sveta HelenaPogled prema dnevnom boravku Doma za starije Sveta HelenaPogled prema dnevnom boravku i blagovaonici Doma za starije Sveta Helenasvetahelena012svetahelena021svetahelena020Detalj jedne sobe Doma za starije Sveta Helenasvetahelena018Detalj jedne sobe Doma za starije Sveta HelenaDetalj jedne sobe Doma za starije Sveta HelenaDetalj jedne sobe Doma za starije Sveta Helenasvetahelena015svetahelena016svetahelena025svetahelena024svetahelena023svetahelena022

 

Dragica Dražić

Ravnateljica Ustanove
Dom za starije osobe Sveta Helena

Logotip Doma za starije Sveta Helena sa transparentnom podlogom

Adresa: HR-10430 Samobor, Ulica Josipa Jelačića 30
Telefon: +385(0) 1 2882 995
e-mail: info@svetahelena.com
Ravnateljica Ustanove: Dragica Dražić
OIB: 61035964599

 

 

 

                                                               OBITELJSKI DOM TRGOVČEVIĆ

 

Dom za starije iz kojeg je izrastao Dom za starije osobe Sveta Helena. Obiteljski dom Trgovčević smješten je u mirnom, rezidencijalnom dijelu grada Samobora

u ulici Antuna Nemčića kućni broj 39. Sve usluge koje pružamo u Domu za starije osobe Sveta Helena dostupne su i u Obiteljskom domu Trgovčević.

Obiteljski dom Trgovčević ima 19 ležajeva u klimatiziranim i grijanim, kvalitetno uređenim sobama. Osnivač i Ravnatelj Obiteljskog doma je Kristijan Trgovčević.
Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail dom.trgovcevic@svetahelena.com ili broj telefona +385(0) 1 2882 995.

 

 

Tip smještaja

Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege

Oblik smještaja

Trajni Privremeni i povremeni

Skrb

Skrb o pokretnim i nepokretnim osobama

 

Kontaktirajte nas:

 

Antuna Nemčića 39, 10430 Samobor

01/3326-717

095/5047-485

Cijena: Na upit