Darko Pribeg - USLUGE
Kategorija: Socijalne/Psihološka podrška

Razumijevanje Tri principa razlikuje se od svih metoda i tehnika kojima nešto na sebi pokušavamopromijeniti ili usavršiti. Ono je po svojoj prirodi nešto sasvim drugačije, to nije metoda ili tehnika, to je jednostavno, a opet dubinsko razumijevanje prirode života. Ukazuje na tri osnovne životne sile kroz koje je kreirano svako naše iskustvo i koje djeluju uvijek, vidjeli mi to ili ne. 

Kroz ovo razumijevanje uviđamo da svi naši problemi dolaze iz naših misli i da u stvarnosti ne postoje. Shvaćamo da je s nama sve u redu već sada, da nema potrebe za mijenjanjem ili poboljšavanjem. Kad to uvidimo izostaje potreba da se s mislima, emocijama i stanjima išta radi, da ih se pokušava promijeniti. Jedino što se samo od sebe mijenja je odnos prema onome što nam stvara probleme – prema našim mislima.

Kroz razumijevanje toga što su po svojoj prirodi sve emocije i negativna stanja, prestajemo kreirationo što ne želimo osjećati, a naši mentalno emocionalni obrasci, lažna uvjerenja i negativne emocije počinju se rastvarati sami od sebe. Razumijevanje Tri principa nevjerojatno je oslobađajuće i dovodi nas sve bliže nama, onome što u svojoj srži zbilja jesmo, a to je sam Izvor života. To se manifestira dubokim osjećajem unutarnjeg mira, ispunjenosti, sigurnosti, povezanosti, ljubavi te harmonije sa svijetom oko nas.

Više pogledajte na: http://darkopribeg.com/

Cijena: Na upit
Trgovina: Darko Pribeg