LIMANI d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

U današnjem kompleksnom, dinamičnom i konkurentnom financijskom i poslovnom okruženju točna i pravovremena informacija predstavlja temelj djelovanja fizičkih i pravnih osoba, a do potrebnih informacija se može doći samo uz kvalitetnu i pouzdanu profesionalnu pomoć u vođenju privatnih i(li) poslovnih financija.

Limani d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2010.g. u Splitu kao stepenica više u odnosu na dotadašnji istoimeni obrt za pružanje knjigovodstvenih usluga. Danas, Limani d.o.o. predstavlja stručan, mlad i fleksibilan tim specijaliziran za pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga za male i srednje poduzetnike, obrtnike, slobodna zanimanja, neprofitne organizacije i građane. Osim navedenih usluga koje čine temelj našeg poslovanja, u mogućnosti smo Vam pružiti i usluge poslovnog savjetovanja i računovodstvene forenzike, o čemu više možete doznati ukoliko se malo zadržite na našoj web stranici.

Bez obzira na opseg zadatka, poslovnom izazovu uvijek pristupamo s dužnom predanošću i preciznošću, zbog čega od nas možete očekivati učinkovitu uslugu, visoku razinu profesionalnost te prilagodbu potrebama i načinu rada poslovnih partnera.

Na ovoj web stranici možete doznati sve detalje o našem poduzeću, popis svih usluga koje nudimo te neke druge korisne informacije koje bi Vam mogle biti zanimljive. Ako uz direktan kontakt želite saznati više o nama i našem poslovanju, pošaljite nam e-mail ili nam se javite telefonom kako bismo Vam se predstavili ili zajednički provjerili Vaše poslovne potrebe.

Nadamo se mogućoj suradnji, na obostrano zadovoljstvo!

Više pogledajte na: http://www.limani.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: LIMANI d.o.o.