VIDEO: VICTORIJE BECKHAMS make up!
Objavljeno: 23.08.2016 u 00:00. Kategorija: Vijesti

Modni svijet ima u malome prstu, a uskoro će osvojiti i svijet ljepote. Victoria Beckham priprema se lansirati svoju prvu make up kolekciju za jesen 2016., ostvarenu u suradnji s kozmetičkim divom Estee Lauder, koja za nekoliko tjedana stiže na tržište. Još u travnju nagađali smo koje bi proizvode ova ekskluzivna linija mogla sadržavati, a sada su oni i službeno otkriveni.

Dizajnerica je u capsule kolekciju od 15 komada beskompromisno uvrstila make up komade koje bi i sama nosila, a svi oni zajedno kreiraju beauty lookove inspirirane Londonom, Los Angelesom, New Yorkom i Parizom, svjetskim metropolama u kojima radi i u kojima ju se može često susresti.

Od komada koji privlače pozornost, tu su mobilno ogledalo koje stvara laskavo svjetlo za nanošenje make upa, Morning Aura iluminator u kremi, bronzer, highlighter, paleta sa šest sjenila, individualna metalik sjenila, Eye Link kremasti eyeliner, dva ruža (narančasti i nude), olovka za usne i drugi.

Najekstravagantniji dio kolekcije, namijenjen za pasionirane kolekcionare, svakako je Victoria Beckham Collection Daylight Edition – set laskavog ogledala i još osam make up proizvoda iz kolekcije, čija će cijena biti čak 1,200 dolara. Proizvodi u prodaju stižu 13. rujna, a već 11. rujna na reviji Victorije Beckham u New Yorku nosit će ju njeni modeli. I sama dizajnerica pokazala je kako ih nositi u ekskluzivnom videu za Vogue: