Lego store Hrvatska - raspisan nagradni natječaj za dječje vrtiće u Hrvatskoj
Objavljeno: 04.11.2016 u 08:27. Kategorija: Vijesti

S ciljem da potaknu najmlađe da uz igru razvijaju finu motoriku i kreativno razmišljanje, Lego Store Hrvatska organizira natječaj, u kojem mogu sudjelovati svi dječji vrtići u Hrvatskoj.

Kreativnost je nešto što se razvija tijekom cijelog života, a najintenzivniji se razvoj odvija u predškolskoj dobi. Jedan od načina za razvoj kreativnosti, ali i fine motorike u toj dobi omogućava slaganje Lego kockica ili setova. Ne samo da dijete mora otkriti kamo koja kockica ide, već može stvarati svoje vlastite kreacije i razvijati maštu, kreativnost i motoričke vještine.

Upravo kako bi potaknuli razvoj kreativnosti i fine motorike kroz igru djece vrtićke dobi, Lego Store Hrvatska organizira nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati sve vrtićke skupine iz svih dječjih vrtića u Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u natječaju, potrebno je na e-mali adresu legoradovi@lstore.hr poslati naziv vrtića i skupine, adresu i broj djece u skupini te fotografiju jedne Lego kreacije koju su napravila djeca iz vrtića, ili skupine.

“Tema natječaja je kreativnost, što znači da djeca mogu napraviti što god žele od Lego kockica. Jedini je uvjet da se ne slažu neki od postojećih gotovih Lego setova, odnosno kreacija, koji se mogu kupiti u slobodnoj prodaji”, ističu iz Lego Stora Hrvatska.

Radovi se mogu prijaviti do 30. studenog, a možete ih početi slati već sada. Nakon 7. studenog počinju se objavljivati na Facebook stranici Lego Store Hrvatska, gdje će o pobjedniku odlučiti glasovi posjetitelja. Oni koji prije pošalju svoje radove, imat će manje vremena za izradu, ali će moći duže prikupljati glasove i lajkove podrške. Nagradni natječaj traje do 30. studenog 2016. godine, a pobjednici će biti objavljeni 6. prosinca 2016. godine.

Prvoplasirana vrtićka skupina, ili vrtić po broju prikupljenih glasova podrške, dobiti će na poklon dva Lego stola za igranje s Lego kockicama, dok će drugoplasirana vrtićka skupina, ili vrtić dobiti na poklon jedan Lego stol za igranje s Lego kockicama. Trećeplasirana skupina dobiti će voucher u vrijednosti 1.000,00 kuna koji može iskoristiti za kupovinu Lego proizvoda u Lego Store Hrvatska.piše Businessin.