I s glupim idejama se možemo obogatiti. Koje su to ideje?
Objavljeno: 18.08.2016 u 00:00. Kategorija: Vijesti

 

 

Fascinantne najbolje ideje za obogatiti se i postati milijunašem. Sigurno ste i vi barem jednom pomislili na sličnu ideju! Tko bi ikad pomislio da će se na ovakvim idejama pojedinci obogatiti?

 

 

 Million Dollar Homepage - 24-godišnji Alex postao je milijunaš prodavši pixelle. Prodati 1.000.000 pixela za cijenu od jednog dolara svaki.

 

 PickyDomains – Unajmljuju osobe da smisle najbolje moguće ime domene. „Genijalno!“

 

Doggles – Zarada od 2,3 milijuna dolara kroz kreiranje naočala za pse i prodavati ih putem weba globalno.


LaserMonks – pravih osam redovnika pune vaše cartridge, ribone, laserske tonere i 2005. Firma je zaradila  2,6 milijuna dolara.
 

AntennaBalls - Prodaju loptice za auto antenu putem weba.

 FitDeck – 2o13.godine čovjek je zaradio 4,7 milijuna dolara kreiravši karte na kojima se nalaze primjeri sa vježbama i prodajte ih on-line za 19 dolara.

 

PositivesDating.Com – kreiran je site za spojeve za HIV pozitivnim osobama koji je 2009. zaradio čak pola milijuna dolara.

Designer Diaper Bags  - dizajnirana vrećica koja je dovoljno velika da u nju stane više komada pelena za putovanja. 2005. zarada je bila 180.000 dolara

 

Lucky Wishbone Com. - Lažne kosti za želju? Ispostavilo se da mnogi u svijetu trebaju lažne plastične kokošje kosti za sreću. Zarada 1,1 milijun dolara u 2006. godini.