Poslovno savjetovanje i planiranje
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Stučnjak za poslovno i osobno komuniciranje. 

 

- poslovanje

- osobna razina (pojedinac)

 

Sandra Vukušić, dipl.soc., stručnjak za osobni rast i razvoj, vještina, rukovođenja, komunikacije, povećanje prodaje (efikasno upravljanje konfliktima) i delegiranja (upravljanja vremenom) u poslovnom i privatnom segmentu.

Vlasnica nekoliko većih projekata  ekonomsko- socijalne niše, medija Treća dob, novina Treća dob.

 

-promjene

-odgovornost

-poštovanje

-timski rad

-modernost, inovacija

-kreativnost

-lojalnost

-stvaranje projekata

-rast i razvoj

 

 Želite li da vaše promjene konačno krenu prema  pozitivnom smjeru? Odgovornost,  spremnost na suradnju i efikasno rješavanje  zadataka i vaših problema vam je prioritet? Želite uspješnu prodaju i rast u poslovanju? Imate posao kao treba unaprijediti ili tek stvoriti? Ukoliko želite osobu od odgovornosti i pouzdanosti, ovo je pravi program za vas i vaše poslovanje. Edukacija Vam pruža temeljitu pripremu za test, mentorstva i savjetovanja.

 

 

Kako unaprijediti vlastito poslovanje? Kako usavršiti razvoj  zaposlenika ako ne kroz kroz motivaciju i edukaciju?

OPIS: Kod planiranja edukacija zaposlenika, preporuka stručnjaka je da se pravilno procijene potrebe zaposlenika, u skladu s time definiraju edukativni programi te prati uspješnost svakog zaposlenika.

 

Unapređenje prodaje je dio promotivnih aktivnosti koje se unazad deset godina počinju sve intenzivnije primjenjivati u Hrvatskoj, a u kombinaciji s oglašavanjem i osobnom prodajom, pospješuje prodaju. Unapređenje prodaje obuhvaća kratkoročna poticajna sredstva kojima se ubrzava i povećava kupnja proizvoda i usluga. Prednosti unapređenja prodaje su poticanje potrošača na prvu kupovinu proizvoda i zadržavanje potrošača poticanjem na ponovnu kupovinu.

Trajanje programa- 6 nastavnih sati - koji teorijski i praktično, razvijaju ljudski potencijal. Polaznici ostvaruju pravo i na dodatni broj sati te mogućnost individualnog sastanka.

 

- dodatak: nadziranje procesa rada uz dogovor.

 

Mjesto održavanja predavanja i radionica: u vašim prostorima, na radnom mjestu ili u našim prostorijama u Zagrebu i Varaždinu.

Forma: predavanje popraćeno radionicama. Motivacijska predavanja

 

Cijelokupni program obuhvaća:

Strateško upravljanje ljudskim resursima

 

 

 • Poslovni bonton (kultura ponašanja)
 • Poslovni plan (osobni, financijski/izrada ciljeva)
 • Radni nalog
 • Prodajne vještine
 • Komunikacijske vještine
 • Odgovornost u poslovanju
 • Razvoj prodajnog procesa
 • Voditeljske sposobnosti
 • Izrada kataloga
 • Analiza tržišta-istraživanje tržišta
 • Digitalni marketing
 • Dopisi/ponude
 • Kalendar godišnjih događanja - praženje godišnjih radnih zadataka
 • Marketing (strateško planiranje, blog, kampanje, video, facebook, SEO)
 • Izrada novih projekata- projektno vođenje
 • Poticaji – bonusi i nagrade
 • Radni izvještaji
 • Upravljenje timom
 • Praćenje radne uspješnosti zaposlenika

SPECIJALNOST: UNAPREĐENJE KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA

 

 


 • Redovita cijena programa po osobi iznosi 1.700,00 kn 

 

 

Tripnow d.o.o.

Savska 118, 10 000 Zagreb

 i

Vatroslava Lisinski 6, 42 000 Varaždin

 

 

 

 

Prijavite se do 31.8.2018. i ostvarite DODATAN POPUST OD 15% popusta.

Kontakt: Sandra.vukusic.hr@gmail.com

 

 

Linkendin:

https://www.linkedin.com/in/sandra-vuku%C5%A1i%C4%87-1629b7111/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/Najbolja-marketin%C5%A1ka-agencija-Najbolji-proizvodi-i-usluge--834349260031247/

 

Agencija:

http://www.najboljiproizvodi.com/usluge/poslovne/poslovno-savjetovanje-i-planiranje/osobni-rast-i-razvoj-vjestina-rukovodenja-komunikacije-efikasno-upravljanje-konfliktima-i-delegiranja-upravljanja-vremenom-osobni-nlp

 

 

 

Cijena: 3,30 kn
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Za naše klijente osmišljavamo i provodimo:

 • Programe outplacementa
 • Projekte izrade sistematizacija
 • Sustave procjene radnog učinka, kompenzacija i benefita
 • Sociometrijska ispitivanja
 • Coaching rukovodioca
 • Treninge ”mekih vještina”
 • I ostale programe i projekte iz područja ljudskih resursa prilagođene potrebama Vaše poslovne organizacije. 

Više pogledajte na: http://dekra-zapo.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: DEKRA
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

U današnjem kompleksnom, dinamičnom i konkurentnom financijskom i poslovnom okruženju točna i pravovremena informacija predstavlja temelj djelovanja fizičkih i pravnih osoba, a do potrebnih informacija se može doći samo uz kvalitetnu i pouzdanu profesionalnu pomoć u vođenju privatnih i(li) poslovnih financija.

Limani d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2010.g. u Splitu kao stepenica više u odnosu na dotadašnji istoimeni obrt za pružanje knjigovodstvenih usluga. Danas, Limani d.o.o. predstavlja stručan, mlad i fleksibilan tim specijaliziran za pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga za male i srednje poduzetnike, obrtnike, slobodna zanimanja, neprofitne organizacije i građane. Osim navedenih usluga koje čine temelj našeg poslovanja, u mogućnosti smo Vam pružiti i usluge poslovnog savjetovanja i računovodstvene forenzike, o čemu više možete doznati ukoliko se malo zadržite na našoj web stranici.

Bez obzira na opseg zadatka, poslovnom izazovu uvijek pristupamo s dužnom predanošću i preciznošću, zbog čega od nas možete očekivati učinkovitu uslugu, visoku razinu profesionalnost te prilagodbu potrebama i načinu rada poslovnih partnera.

Na ovoj web stranici možete doznati sve detalje o našem poduzeću, popis svih usluga koje nudimo te neke druge korisne informacije koje bi Vam mogle biti zanimljive. Ako uz direktan kontakt želite saznati više o nama i našem poslovanju, pošaljite nam e-mail ili nam se javite telefonom kako bismo Vam se predstavili ili zajednički provjerili Vaše poslovne potrebe.

Nadamo se mogućoj suradnji, na obostrano zadovoljstvo!

Više pogledajte na: http://www.limani.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: LIMANI d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Knjigovodstveni servis COSTING d.o.o je osnovan nakon više od 15 godina uspješnog poduzetništva (proizvodnja) i 10 godina samostalnog vođenja knjigovodstva (uzrok: nezadovoljstvo s kvalitetom usluge) te stalnog rada i edukacije na području knjigovodstva, poslovnog i financijskog savjetovanja.

Kroz godine poduzetničkog rada osluškujući svakodnevno probleme i prepreke s kojim se suočavaju u svakodnevnom poslovanju kolege poduzetnici osmislili smo i stvorili model pružanja usluga kojim želimo stvoriti Vaše povjerenje u našu jedinstvenu uslugu s kojom najbolje izlazimo u susret Vama obrtnicima i poduzetnicima (dohodovaši i dobitaši).

Stanka Vraza 12, 21 000 Split

Telefon: 021/278-500

GSM: 091/6031 066

Osoba za kontakt: Sandra Madunić

E-mail: costing@net.hr

Više pogledajte na: https://www.facebook.com/Knjigovodstvo-Costing-doo-287671658236342/

Cijena: Na upit
Trgovina: COSTING d.o.o
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Evo, napokon, i pričice o tome što radimo... Ispričat ćemo je onako kako to vide naši klijenti. A oni, u slobodnom prijevodu, kažu nešto od sljedećeg:

- prijavimo se na trening, seminar ili radionicu, gosti smo dan ili dva; slušamo, pitamo, odgovaramo, vježbamo, pauziramo kad smo gladni i žedni, pa opet slušamo, pitamo i - naučimo..., ili kažu:

- "Altiusovce" pozovemo nama, na in-house trening ili savjetovanje, pa nam onda oni pričaju o onome zbog čega smo ih zvali, baš prema našim željama ili nam pak riješe neki problem kako bismo poboljšali rezultat..., ili kažu:

- prijavimo se na konferencije iz područja kontrolinga, transfernih cijena, međunarodnog oporezivanja, upravljanja ljudima..., gosti smo jedan dan, poslušamo stručnjake, kažemo što mi mislimo i kako radimo, izmijenimo iskustva..., ili kažu:

- upišemo jednogodišnje školovanje za kontroling menadžera ili za financijsko računovodstvenog menadžera, pa smo svaki petak i subotu pravi studenti...

A što planiramo? Neka to još kratko bude naša tajna...

Više pogledajte na: http://www.altius.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Društvo B.L. Consulting osnovano je 2005 g. s ciljem pružanja kvalitetne i sveobuhvatne podrške poduzetnicima iz područja poslovnog savjetovanja, financijskog savjetovanja, računovodstvenih usluga i obračuna plaća, izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata, EU fondova te radi podrške inozemnim poduzetnicima u pokretanju i vođenju poslovanja u RH. 

Temelj našeg uspjeha je visokoobrazovani, iskusni tim, a naš cilj je konstantan rast i napredak u pružanju vrhunske kvalitete usluge za svakog klijenta. Klijent je istovremeno i naš partner, a naša poslovna filozofija je vrlo jasna: osigurati jednostavna, brza i strukturirana rješenja za sve izazove s kojima se naši partneri suočavaju.

Više pogledajte na: http://www.blconsulting.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

KUNST poslovno savjetovanje je usmjereno na riješavanje različitih izazova naših klijenata, kao i na stvaranje pravih razlika svakoga od naših klijenata. Mi smo tu za nužne akcije. Mi znamo da novi posao dolazi preporukom, iz usta dosadašnjih klijenata. Radimo jako puno kako bi bili sigurni da su klijenti oduševljeni sa radom i onime što možemo učiniti za njih. Radimo na tome da premašimo očekivanja naših klijenata i uradimo bez pogreške servis koji je namijenjen pomaganju malim poduzećima u rastu.

Više pogledajte na: http://www.kunst-savjetovanje.hr/index.html

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Računovodstveno-knjigovodstvene usluge i poslovno savjetovanje

Društvo registrirano za obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih usluga i poslovnog savjetovanja.

Usluge

Računovodstvene usluge
Analiza financijskih izvještaja
Usluge kontrolinga
Izrada poslovnih planova
Izrada investicijskih studija


Računovodstvene usluge

Ustroj i vođenje poslovnih knjiga i knjigovodstvenih evidencija

 • Glavna knjiga
 • Pomoćne knjige (materijalne i nematerijalne imovine; potraživanja i obveze)
 • Dnevnik

Izrada svih računovodstvenih i poreznih obračuna

 • Godišnji financijski izvještaj
 • Periodični financijski izvještaj
 • Konsolidacija financijskih izvješća
 • Porezni obračuni (PDV, dobit)
  • Godišnji i periodični

Cjelovita evidencija te godišnji i periodični obračuni dohodaka od samostalne i nesamostalne djelatnosti

 • Ugovori o radu (plaća)
 • Ugovori o djelu
 • Autorski honorari

Savjetovanje i upućivanje na optimalna rješenja

 • Suradnja s revizorima i financijskim institucijama
 • Pomoć u slučaju nadzora poslovanja od strane državnih tijela

Analiza financijskih izvještaja

 • Horizontalna analiza
 • Vertikalna analiza
 • Analiza smjerova (trendova) kretanja performanse
 • Analiza putem financijskih pokazatelja
 • Analiza novčanih tokova

Usluge kontrolinga

 • Uvođenje sustava kontrolinga ili unapređenje postojeće kontroling funkcije
 • Kreiranje sustava poslovnog izvještavanja i planiranja
  • Izvještaji za upravu (prilagođeni pojedinom društvu ovisno o industriji i okruženju u kojem djeluje)
   • Usporedba budžeta sa ostvarenim rezultatima prema definiranim dimenzijama od strane klijenta (odjeli, lokacije, profitni centri, projekti i sl.)
  • “Flash” izvještaji (dnevni/tjedni pregled ključnih financijskih pokazatelja)
  • Analize
   • Prilagođene klijentima u strukturi i rokovima izvještavanja

Izrada poslovnih planova

 • Oragnizacija procesa poslovnog planiranja
 • Analiza poslovnog okruženja
 • Definiranje strateških ciljeva
 • Izrada operativnog i poslovnog plana
  • Tekstualni opis pojedinih aspekata poslovanja i budžet
  • Opis svih segmenata poslovanja

Izrada investicijskih studija

 • Prikaz ekonomske isplativosti ulaganja i način na koji će projekt biti realiziran
 • Obrada onih aspekata poslovanja koji su bitni za izvedbu investicijskog projekta
 • Prikaz realizacije projekta:
  • Opis projekta
  • Informacije o poduzetniku
  • Analiza dosadašnjg financijskog poslovanja
  • Analiza tržišta prodaje i nabave
  • Ljudski potencijali
  • Financijska polazišta projekta
  • Finacijsko-tržišna ocjena projekta
  • Analiza osjetljivosti
  • Zaključna ocjena projekta

Više pogledajte na: http://www.brojkeraj.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Višegodišnje iskustvo članova tima ARS ILLYRICA d.o.o. stoji vam na raspolaganju iz sljedećih vrsta usluga:

 • Poslovno savjetovanje
 • EU financiranje projekata
 • Edukacije i treninzi
 • Fitness centar "TEMPO"

Obratite nam se s povjerenjem.

Više pogledajte na: http://www.arsillyrica.hr/

 

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Poslovno savjetovanje i planiranje

Naša tvrtka informira, savjetuje, educira i priprema projekate koji se financiraju iz fondova EU za jednice lokalne samouprave i za pravne osobe. 
Projektni tim čine iskusni pojedinci i kompetentni savjetnici, s više od 10 godina iskustva. 
Specijalizirani smo za pripremu lokalnih strategija razvoja i njihovu implementaciju.

Više pogledajte na: http://pro-konzalting.hr/

Cijena: Na upit
LOAD MORE