Marketing
Kategorija: Poslovne/Marketing

Telum marketing je tvrtka koja se od 2008. bavi izradom, vođenjem i optimizacijom internet marketing kampanja. Ukoliko tražite način kako da uložite novac u oglašavanje koje će ciljati korisnike koji su zaista zainteresirani za kupnju vaših proizvoda ili usluga, Telum marketing je pravi izbor za vas.

Uz veliko iskustvo i educirane profesionalce, kampanje koje radimo maksimalno su orijentirane prema vašoj zaradi. Veliku pozornost posvećujemo prikupljanju i analizi podataka koji nam omogućuju da shvatimo kako se pojedini tipovi korisnika ponašaju na vašim stranicama te u skladu s time kampanje optimiziramo da za vaš ulog ostvarite maksimalnu zaradu.

Google Advertising Professional je certifikat koji vam pruža sigurnost da će vaše kampanje biti vođene maksimalno profesionalno. Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu naših usluga!

Više pogledajte na: http://www.telum-marketing.com/

Cijena: Na upit
Trgovina: Telum d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Marketing

Laureat d.o.o. je tvrtka koja se od 2006. godine uspješno bavi izdavaštvom i pružanjem marketinških usluga.
Najvažniji čimbenik našeg uspjeha je pojedinačni pristup svakom našem klijentu i maksimalna posvećenost poslu, što uz stručne i obrazovane suradnike čini sve mogućim.
Na način da je klijentov uspjeh i naš uspjeh stvorili smo prepoznatljivo ime na području Zadarske regije, pa i šire, na području cijele države.

Više pogledajte na: http://laureat.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Laureat d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Marketing

Mijena d.o.o. je specijalizirana digitalna Internet marketing agencija sa sjedištem u Puli koja se bavi uslugama oglašavanja na Internetu. Naš tim čine mladi, visoko obrazovani profesionalci koji zajedno broje preko 18 godina kombiniranog iskustva u turizmu, Internet marketingu, prodaji i vođenju projekata. Posjedujemo sve ključne certifikate iz branše kojima jamčimo kvalitetu naše usluge..

Više pogledajte na: http://www.mijena.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Marketing

Agencija za marketing koja dugi niz godina kvalitetno i profesionalno osmišljava i realizira sve marketinške aktivnosti; od istraživanja tržišta, procesa kreiranja pozitivnog imidža tvrtke ili proizvoda/usluge vizualnom komunikacijom, kreiranja marketinške strategije i plana, osmišljavanja i izrade svih propagandnih materijala, medijskog planiranja i zakupa medija po agencijskim uvjetima te organizacijom evenata.

Više pogledajte na: http://www.vemar.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Vemar d.o.o
Kategorija: Poslovne/Marketing

Arbona je specijalizirana digitalna agencija te „Google AdWords“ certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U našem timu nalaze se stručnjaci sa „Google AdWords“ certifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izvještavanje). Google-ovi smo partneri te jedna od malobrojnih tvrtki s „Google Analytics“ certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji. Među prvima u Hrvatskoj postali smo i Bing partneri te smo certificirani za oglašavanje i na toj tražilici. 
Uz oglašavanje na Google-u, također se bavimo optimizacijom za tražilice (SEO), YouTube marketingom, Facebook marketingom i e-mal marketingom. Arbonina najveća snaga je što je svaki član tima zadužen za određeni dio posla u kojem je vrhunski profesionalac.

Više pogledajte na: http://www.arbona.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Arbona d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Marketing

Colloco d.o.o., agencija za promidžbu, PR i marketing, tvrtka je koja se bavi izradom tv i video i radio reklama, zakupom medija, dizajnom (izrada loga, vizualnog identiteta..), tiskom velikih i malih formata (posjetnice, plakati, banneri, naljepnice velike i male, za sve i svašta), izradom programa za Internetski radio te održavanjem brandiranih radija (interni radio u Pevec centrima), kao i produkcijom televizijskih emisija (40 informativnih emisija proizveli smo za HRT emitiranih na 4. programu pod imenom „Stvarajmo zajedno“).
Svojim inovacijama i radovima, našim klijentima u javnom i privatnom sektoru, pomažemo u rastu i razvoju.

Prateći trendove u oglašavanju, koristeći pritom najnoviju opremu za snimanje multimedijskih sadržaja od kamera, fotoaparata, plotera i vrhunske studijske opreme za obradu zvuka, agencija Colloco uvijek posvećuje posebnu pažnju kvaliteti i detaljima u svojim radovima (educirani na MPA akademiji za audio i video produkciju). Da bi bili konkurentni na tržištu više nije važno imati najnižu cijenu, jamčimo i vrhunske ideje, brzu provedbu te originalan dizajn.

Više pogledajte na: http://colloco-marketing.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: COLLOCO d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Marketing

Ad Vitam d.o.o. je marketinška agencija osnovana 2005. godine. Našim klijentima nudimo i pružamo vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga. U kvalitetu treba stalno ulagati te stoga neprekidno poboljšavamo, istražujemo i stvaramo.

Pored usluga marketinga i oglašavanja naš tim dizajnira i stavlja na tržište nove i neobične proizvode koji su u potpunosti koncipirani i proizvedeni u Hrvatskoj.
Naše produkte možete naći u maloprodaji, a za tvrtke imamo poseban program personalizacije svih proizvoda.

Iza nas je 10 godina rada koje smo posvetili našim kupcima i razvoju proizvoda koje naši kupci trebaju. Jako volimo to što radimo i uživamo u tome.
Izuzetno smo ponosni što su svi naši proizvodi proizvedeni u Hrvatskoj.

Ženski rokovnik je naš najpoznatiji brend i zaštitili smo ga kod Hrvatskog zavoda za intelektualno vlasništvo 2013. godine.

Više pogledajte na: www.advitam.hr

Cijena: Na upit
Trgovina: Ad Vitam d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Marketing

Kroz 24 godine postojanja naše je usluge koristilo mnogo divnih klijenata zahvaljujući kojima smo opstali na promjenjivoj poslovnoj sceni. Nije uvijek bilo lako, ali je uvijek bilo zanimljivo - jer volimo svoj posao i jer ga radimo profesionalno, stručno, radoznalo, talentirano i strastveno. Za vas.

Volimo reći da je naš posao kao dobra kuhinja – biramo zdrave namirnice, kvalitetnog podrijetla, s njima se igramo, istražujemo mogućnosti i kreiramo zanosna jela i zalogaje.

Planiranje komunikacije nama je poput sastavljanja jelovnika – tek kad znamo kome kuhamo, znamo što ćemo ponuditi. Istraživanje i analiza tržišta su poput kupovine namirnica – od svega što se nudi na tržnici odabiremo najprikladnije: bistre juhe od plakata, primamljive nareske radijskih spotova, u antiknoj porculanskoj zdjeli služimo mega-board na glavnom gradskom trgu, a potom toplo-hladni slijed video produkcije. Uz to grickamo društvene mreže i mijesimo slasne web stranice. Poput najboljeg chefa, sve to radimo istovremeno: dok se juha krčka, tave zveckaju, pećnica se grije, dovršavamo desert i hladimo probrano vino. Na predivno uređeni stol sve serviramo idealno temperirano i izneseno u pravom slijedu, baš kao po pravom media planu. Jer dolaze nam važni gosti – naši klijenti i njihova tržišta.

Zbog svega toga svoj posao smatramo potpuno ozbiljnim, potpuno javnim i potpuno kreativnim.

Više pogledajte na: http://libra.com.hr/en/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Marketing

Htjeli smo na neki način postati tvrtka koja je uključena u razvoj drugih tvrtki, koja će doprinijeti njihovom boljem položaju na tržištu. Htjeli smo biti tvrtka koja će brinuti za imidž svojih klijenata i njihovo predstavljanje njihovim klijentima. 

U ovom nevjerojatnom periodu smo pomogli kreativne kampanje preko stotinu poslovnih subjekata. Crtali smo, organizirali, promovirali, surađivali. I nadamo se da je ovo tek početak ove prekrasne i uspješne priče.

Nudimo slijedeće usluge:

  • osmišljavanje vizualnog identiteta
  • dizajn ambalaže
  • dizajn svih promo materijala
  • kreativne kampanje (od ideje do izvedbe)
  • online marketing

Više pogledajte na: http://magis-tim.hr/

Cijena: Na upit