Administracija
Kategorija: Poslovne/Administracija

Pakete svojih outsourcing usluga ADMINAS kreira isključivo prema potrebama i željama klijenata.

Natječaji

 1. praćenje javnih natječaja i sudjelovanje u izradi natječajne dokumentacije
 2. pomoć pri izradi aplikacija za natječaje, fondove EU i ministarstva RH

Organizacija

 1. prijave i odjave zaposlenika
 2. vođenje evidencije zaposlenika
 3. vođenje putnih naloga
 4. pomoć u organizaciji sastanaka, seminara ili sajmova
 5. telefonska podrška i odgovori na upite
 6. prijem poziva i poruka te slanje bilješki na e-mail ili mobitel

Administracija

 1. naručivanje uredskog materijala, memoranduma, posjetnica itd.
 2. pronalazak najpovoljnije ponude za nabavu roba ili usluga
 3. izrada i slanje ponuda, predračuna, dopisa itd.
 4. pisanje faktura
 5. odlasci u FINU, banku, poštu, knjigovodstvo itd
 6. plaćanje računa internet bankarstvom
 7. priprema dokumentacije i kontakt s knjigovođom
 8. korektura, dorada i oblikovanje raznih dopisa

Marketing

 1. upis tvrtke u važnije telefonske imenike i web adresare
 2. sadržajno obogaćivanje i osvježavanje web stranice
 3. oglašavanje proizvoda i usluga u medijima

Više pogledajte na: http://adminas.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: ADMINAS
Kategorija: Poslovne/Administracija

Profesionalan smo tim iskusan u organizaciji i vođenju uredskog poslovanja, izradi poslovnih analiza, planova i strategija, financijama i nabavi, a sada smo sve to odlučili preseliti na online platformu. Iskustvo i znanje u kombinaciji s razvojem tehnologije omogućilo je pružanje usluge koja je sigurna, kvalitetna, brza i uvijek na vrijeme.

Više pogledajte na: http://organizela.eu/

Cijena: Na upit
Trgovina: organizELA
Kategorija: Poslovne/Administracija

Our services provide multiple benefits, addressing our clients interests in cost reduction, regulatory compliance and sustainable practices, while positioning organizations to gain industry recognition and competitive advantages.

Više pogledajte na: http://www.bioquant.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: BIOQUANT d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Administracija

Adecco Group, sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, vodeći je svjetski pružatelj usluga i rješenja na području ljudskih resursa. Kvaliteta usluga i rješenja koje nudimo odraz su našeg internacionalnog iskustva, poznavanja hrvatskog tržišta i cjelovitog razumijevanja jedinstvenih potreba klijenata. Uz 50 godina znanja i iskustva na globalnoj razini, Adecco bez iznimke implemetira najsuvremenije tehnike i metode u svoj rad s klijentima.

Kako bi procesi u području ljudskih resursa bili što učinkovitiji i isplativiji, svakom se klijentu pristupa individualno uz potpunu pažnju na pronalazak jedinstvenog rješenja.

S više od 31.000 zaposlenih i više od 5100 poslovnica, u više od 60 zemalja, svakodnevno povezujući gotovo 650.000 privremenih djelatnika s preko 100.000 klijenata Adecco nudi širok spektar usluga: privremeno i stalno zapošljavanje, razvoj karijere i talenata, traženje i selekciju kandidata, outsourcing poslovnih procesa, tehnički payroll, outplacement, centre za procjenu, treninge i savjetovanja.

Više pogledajte na: http://adecco.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: ADECCO d.o.o.
Kategorija: Poslovne/Administracija

Concessum d.o.o specijalizirana je agencija za zapošljavanje i privremeno zapošljavanje. Zahvaljujući brojnim organizacijama s kojima surađujemo i detaljnom istraživanju tržišta rada uvelike možemo olakšati vašu potragu za zaposlenjem u inozemstvu i u Hrvatskoj.

Kao agencija za zapošljavanje posjedujemo široku mrežu poslovnih kontakta i imamo informacije o brojnim pozicijama koje nisu nigdje objavljene. Našim kandidatima pomoći ćemo oko ishođenja radnih dozvola i viza. A za one koji imaju iskustva u inozemstvu aplicirati ćemo i za povrat poreza.

Pružamo korisne poslovne savjete o pisanju životopisa i ponašanju na intervjuu za posao. Organiziramo obuku i edukaciju za potencijalne kandidate u skladu sa zahtjevima i potrebama pojedinih zemalja i poslodavaca. 

Nadalje, pružamo profesionalnu, učinkovitu i fleksibilnu uslugu outsourcinga, prilagođenu svakom klijentu, istražujemo tržište rada i nudimo administrativne usluge

Više pogledajte na: http://www.concessum.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Poslovne/Administracija

S posebnim ponosom predstavljamo naše projekte, događanja, istraživanja i druge aktivnosti koje poduzimamo kako bi unaprijedili odnose na tržištu rada. 

Posao.hr je u siječnju 2014. postao ekskluzivni hrvatski partner međunarodne organizacije 'The Network' te prerastao u referentno mjesto za oglašavanje radnih mjesta za inozemne poslodavce koji za svoje potrebe žele zaposliti hrvatske radnike.

The Network

Više pogledajte na: http://www.posao.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: OGLASNIK d.o.o.