Kadenca d.o.o.
Kategorija: KULTURA / Događanja/Kultura

Više od 50 godina obiteljske glazbene tradicije rezultiralo je osnutkom tvrtke Kadenca d.o.o. od strane g. Ivana Prpića 2004. godine.

Svoje iskustvo u popravcima puhaćih glazbala usavršavali smo i unaprijedili u suradnji sa majstorskom radionicom Schagerl meisterinstrumente iz Austrije.

Osposobljeni smo za servisiranje, održavanje i popravak glazbala što kvalitetno i pod povoljnim uvjetima obavljamo u vlastitim majstorskim radionicama.

Proteklih nekoliko godina naša radionica, koja se nalazi u Rakitju, (5 km od graničnog prijelaza Bregana) ostvaruje značajne uspjehe na slovenskom tržištu.

Našu kvalitetnu uslugu prepoznali su mnogi glazbenici. U kratkom vremenu sklopili smo ugovore za servis instrumenata s velikim brojem orkestara, profesionalnih i amaterskih, kao i mnogim glazbenim školama. Izdvajamo neke : Zagrebačka filharmonija, Orkestar Oružanih snaga RH, Orkestar HRT, Orkestar HNK, Orkestar Oružanih snaga BIH i mnogi drugi.

Od početka 2005. godine Kadenca d.o.o. je generalni zastupnik i serviser tvrtke Schagerl za Republiku Hrvatsku.

Naravno, uz glazbene instrumente iz majstorske radionice Schagerl možemo Vam ponuditi i puhaća glazbala ostalih poznatih proizvođača, npr Bach Stradivarius, B&S, Melton, Alexander , Venus itd.

Ukoliko ne pronađete traženi podatak na našoj stranici obratite nam se putem e-maila, mobitela ili telefona, sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći svojim savjetom.

Obratite nam se s povjerenjem !

Više pogledajte na: http://www.kadenca.eu/

Cijena: Na upit
Trgovina: Kadenca d.o.o.