Restorani
Kategorija: Događanja/Restorani

Hotel Turist utemeljen je 1964.godine po uzoru na stare varaždinske "grand hotele". Tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta usluge, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta i lokacija pridonose tituli središnjeg hotela sjeverozapadne Hrvatske.

U prilog toj činjenici govore zadovoljni stalni gosti, ali i primljene nagrade za najbolji hotel kontinentalne Hrvatske sa tri zvjezdice: osvojeno 1. mjesto 2006. godine, 2. mjesto 2007. godine, 3. mjesto 2008. godine te 2. mjesto 2009. godine. Osvojene nagrade nisu samo priznanja, već i obvezuju na daljnji kontinuiran rad ne samo na održavanju, već i na podizanju kvalitete usluge i dodatnih sadržaja hotela.

Krajem 2008. godine renovirana je kompletna hotelska kuhinja, restoran, aperitiv bar i dva kata hotelskih soba koje su dobile kategoriju 4 zvjezdice, u što je uključena najmodernija tehnologija.

Svoj standard kvalitete hotel Turist potvrđuje i ISO standardom Haccp Codex Alimentarius koji posjeduje od 2009.godine, dok se tendencija ulaganja u kvalitetu očituje i u dobivanju drugog standarda kvalitete Halal-a od veljače 2012.godine, te dobivanje kategorije Congress hotel u 2013.godini.

Kao savršena destinacija za odmor i relaksaciju hotel nudi svojim gostima smještaj od 46/1, 58/2 i 5 apartmana, ukupnog kapaciteta od 174 ležaja.  Prilagođavanje sobne temperature, elektroničko upravljanje zastorima, potpuno zamračenje sobe ili pogled na zelenilo obližnjeg parka, samo su neke od pogodnosti kojima omogućujemo svakom gostu da bi se u našoj kući osjećao ugodno i odmorno kao u vlastitom domu.

Smještajne jedinice, kategorizirane su u superior i standard klasu koje jednako dobro zadovoljavaju zahtjeve svih gostiju. Apartmani i sobe imaju vlastitu kupaonicu te su komforno namještene i moderno opremljene TV/SAT sa preko 30 programa na 5 stranih jezika, direktnom telefonskom linijom, radnim stolom, sušilom za kosu, točkama za bežično povezivanje s internetom i minibarom. Superior sobe, opremljene sustavom pametnih soba, još dodatno sadrže klimu, sef, mogućnost automatskog podizanja i spuštanje elektroničkih zavjesa, podešavanje temperature sobe te moderan ambijet u novouređenom dijelu hotela.

Dođite, odmorite se te osjetite jedinstven doživljaj i vrhunsku uslugu Hotela Turist!

Dodatne usluge koje Vam poklanjamo:

  • sef
  • minibar
  • radio
  • usluga buđenja
  • usluga posluge u sobu
  • ekstra dugi krevet (>2m)

Više pogledajte na: http://hotel-turist.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: HOTEL TURIST
Kategorija: Događanja/Restorani

HOTEL - RESTORAN - KAMP

IZLETI - PRIJEVOZ - ORGANIZACIJA RAZLIČITIH DOGAĐANJA
 

Srce Prirode je idealna lokacija za jednodnevne izlete, višednevni odmor, poslovna okupljanja ili bijeg od svakodnevnice.
Rezervirajte prijevoz, profesionalnog vodiča i vozača, kako biste mogli uživati u vrhunskoj hrani, dobroj kapljici te prirodnim ljepotama koje nudimo.

Idealan obiteljski odmor u SrCu Hrvatske Odmor uz zabavu i izlete za cijelu obitelj Potrebno je samo malo vremena koje će te kvalitetno ispuniti sadržajima i ljubavlju koja će zauvijek ostati u pamćenju vaših najdražih kao najljepši dio djetinjstva i obiteljskih trenutaka. Istrčite se na travi, šećite istražujući sve blagodati prirode na svježem zraku i suncu te se naposljetku okrijepite u našem restoranu ili pod sjenicom uz roštilj i bakinu kuhinju. Na raspolaganju je raznolik dječji program od igrački do Play Stationa za tinejdžere, vanjsko igralište s ljuljačkama, klackalicama, toboganom za garantiranu ludu zabavu na otvorenom. 

Više pogledajte na: http://www.srceprirode.hr/hr

 

Cijena: Na upit
Kategorija: Događanja/Restorani

U idiličnom okruženju Jarunskog jezera nalazi se restoran Lido. S pogledom na jezero, neometan bukom i zagađenjem velegrada, Lido je prava gastronomska oaza gdje u miru i opuštajućoj atmosferi možete objedovati ili proslaviti neke od najčarobnijih trenutaka u životu.Stručno osoblje restorana odgovorit će na najzahtjevnije želje gostiju – od kreiranja menija za organizaciju svih vrsta događanja do vrhunske usluge u potpunosti podređene zadovoljstvu svakog gosta.

Više pogledajte na: http://lido.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Događanja/Restorani

Hotel International u Zagrebu, smješten u samom centru poslovne zone grada, vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb.

Prostrane hotelske sobe raspoređene u tri kategorije i luksuzni smještaj u apartmanima hotela International učiniti će Vaš boravak u Zagrebu opuštajućim i ugodnim. Svi koji požele bolje upoznati Zagreb, u neposrednoj blizini hotela naći će brojne gradske atrakcije, muzeje i ostale kulturne znamenitosti.

Osim hotelskog smještaja, hotel International u Zagrebu nudi svojim gostima opuštanje u lounge baru ili upoznavanje mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta Hrvatske u restoranu hotela.

Provjerite zašto je moto hotela International “Osjećajte se kao kod kuće...

Više pogledajte na: http://www.hotel-international.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Događanja/Restorani

Hotel Kaj dio je lanca Bluesun Hotels and Resorts, kojeg čini 14 hotela, resorta i kampova.

Hoteli Bluesun utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva, pažljivo uređene interijere, kvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju. Svaki naš hotel je jedinstven i pruža nezaboravan doživljaj destinacije. Pouzdana usluga i kvaliteta će vas više nego zadovoljiti.

Više pogledajte na: http://www.hotelkaj.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Događanja/Restorani

Kao rezultat bogatog iskustva, nastao je restaurant Gastro Globus, a kao nadopuna i pružanje catering usluga.
Na čelu kulinarstva, kao šef kuhinje, od samog početka Gastro Globusa predsjeda Gostimir Gojko Dragić – renomirani i javnosti poznati kuhar koji je svoje umijeće pokazao pripremajući delicije i hrvatskoj skijaškoj reprezentaciji.

Gastro Globus je svojim položajem te velikim i raskošnim prostorom idealno mjesto za organizaciju vjenčanja. Nije samo vjenčanje ono u čemu smo sjajni. Organizaciju različitih poslovnih, zabavnih  i obiteljskih događanja prepustite nama.

Spajanjem dvorana može ugostiti od 30 pa čak do 1200 gostiju.
Stalnim usavršavanjem cjelokupne ugostiteljske struke, Gastro Globus znatno je proširio svoje djelovanje u organizacijskom i tehničko produkcijskom smijeru.

Više pogledajte na: http://gastro-globus.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: GASTRO GLOBUS
Kategorija: Događanja/Restorani

Konoba Pelegrini proglašena je najboljim restoranom Hrvatske te najboljim restoranom Dalmacije.

Naša filozofija bazira se na kretivnom spajanju tradicionalnog i modernog. Palača u kojoj se nalazimo i gastronomsko nasljeđe našeg kraja dio su tradicije, dok se naša promišljanja o lokalnoj gastronomiji i konceptu restorana obraćaju modernom gostu.

Više pogledajte na: pelegrini.hr

Cijena: Na upit