Kuhinja
Kategorija: Home decor/Kuhinja

LEBARDA DOO ZA DIZAJNIRANJE I PROIZVODNJU NAMJEŠTAJA

OIB: 93237949438

ADRESA: SINJ, FILIPA GRABOVCA 16

E-MAIL: INFO@LEBARDA.HR

TEL/FAX: +385 21 660 179

MOB: +385 98 910 1907

Više pogledajte na: http://www.lebarda.hr/proizvodi/kuhinje

Cijena: Na upit
Kategorija: Home decor/Kuhinja

MINI KUHINJA PANTRY 100 RESPEKTA

Mini kuhinja Pantry 100 marke Respekta idealna je za manje prostore (vikendice,apartmane...). Odlikuje se funkcionalnošću i jednostavnošću te sadrži sve bitne komponente potrebne za pripremanje jela. Opremljena je sa sudoperom s preljevnom garniturom. Drveni ormar obložen melaminom ima jedna vrata koja se kod montaže mogu montirati lijevo ili desno.

Proizvođač:

RESPEKTA

Informacije o proizvodu:

 • Visina: 87cm
 • Širina: 100cm
 • Dubina: 60cm
 • Ugradbeni hladnjak Respekta KSU 50 A+

Kuhinja je opremljena sa sljedećim uređajima :

- Ploča za kuhanje:

 • 1x145mm/1500 W
 • 1x180mm/1500 W
 • Napon : 230 V

- Ugradbeni hladnjak :

 • Energetska učinkovitost : A+
 • Potrošnja energije : 127kWh/godišnje
 • Buka : 41dB
 • Zamrzivač : 2*
 • Dimenzije VxŠxD : 88x48x56 cm
 • Podesivi termostat
 • Automatsko odleđivanje

 Više pogledajte na: http://www.bauhaus.hr/kupaonica-i-kuhinja/kuhinje/kuhinje1/mini-kuhinja-pantry-100-respekta.html

Cijena: 2.695,00 kn
Kategorija: Home decor/Kuhinja

Tvrtka se bavi proizvodnjom namještaja po mjeri. Poslujemo od 1999. godine, što znaci da je za nama stotine kuhinja, soba i ostalog namještaja. Namještaj u potpunosti prilagodavamo prostoru kupca bez ogranicenja. Mi radimo na nacin da na vaš upit sa skicom poslanom na mail ili fax odgovorimo ponudom ili ako kupac nema ideju dolazimo na izmjeru prikazujemo naš vec izradeni namještaj te dogovaramo detalje. Napravimo trodimenzionalni prikaz željenog. VAŽNO! Sve ovo bez obaveze i ništa ne košta. Pratimo trendove pa sve što se pojavi na tržištu mi možemo ponuditi kupcu.

Više pogledajte na: http://www.kuhinje-elma.hr/index.php/galerija/images/Kuhinje

Cijena: Na upit
Trgovina: kuhinje ELMA
Kategorija: Home decor/Kuhinja

KuhinjaIMAB Unica CAPRI 7, 270 cm

Proizvođač

Capri kuhinje odlikuje jednostavan stil, koji će s divnom kombinacijom modernog i elegantnog dizajna stvoriti prostor savršeno povezan s vašim domom. Kreirajte svoju unikatnu kuhinju, koja odražava vaš stil i potrebe.

Već samo ime UNICA – jedinstvenost – pokazuje da kuhinje odlikuje inovativan, funkcionalan i moderan dizajn. Kuhinje UNICA oduševit će sve koje u svom domu žele stvoriti slobodu kretanja i kreativnosti. Detaljnija rješenja za prostor dizajnirana su u atraktivnom i suvremenom dizajnu, koji će kuhinju povezati i s drugim prostorima u kući.

Više pogledajte na: http://www.furnitura.hr/kuhinja-unica-capri-7-270-cm

Cijena: 8.187,00 kn
Kategorija: Home decor/Kuhinja

 Kuhinja AMBIENTA

Kuhinja AMBIENTA, rustičnog stila. Može biti linijska ili kutna. 
Cijene donjih elemenata ne uključuju i radnu ploču; moguće ih je naručiti zasebno u titan sivoj boji, mramor losos ili rumenom kamenu

 

Cijena: po elementima

Više pogledajte na: http://www.namjestaj-intermod.hr/Products/?id=3750

Cijena: Na upit
Trgovina: Intermod d.o.o.
Kategorija: Home decor/Kuhinja

Elgo d.o.o. se dugi niz godina bavi prodajom i montažom kuhinja vrhunske kvalitete i dizajna. Ovlašteni smo zastupnici slovenskog proizvođača Gorenje, talijanskih proizvođača Arrital i Astra Cucine te njemačkog proizvođača Nobilia. Naše kuhinje se odlikuju po kvaliteti, dizajnu, savršenoj obradi i cijeni te su garancija funkcionalnosti i dugotrajnosti. Izrađujemo i kuhinje po mjeri što nas čini jedinstvenim i prepoznatljivim na tržištu.

Posjetite nas u našim prodajnim salonima u Trogiru, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku gdje ćete dobiti sve potrebne stručne savjete pri odabiru Vaše kuhinje.

Lak

Kada govorimo o lakiranim kuhinjama mislimo prvenstveno na lakirane fronte i vidljive površine kuhinje. Lak je poliuretanski premaz koji se nanosi na podlogu u nekoliko slojeva i može se dobiti čak u nekoliko tisuća nijansi. Kao podloge se koriste MDF ploče, odnosno popularno zvane „mediapan“ ploče. Sve plohe i rubovi se lakiraju istovremeno i zato nema vidljivih spojeva između površine i ruba. Moguće su izvedbe u mat ili sjajnoj obradi poršine. Visoki sjaj se postiže dodatnim poliranjem. Lakirane površine su otporne na svakodnevne mehaničke, kemijske i termičke utjecaje u kuhinjama.

Više pogledajte na: http://www.kuhinje.hr/kuhinje-gorenje/delta/

Cijena: Na upit
Kategorija: Home decor/Kuhinja

Kuhinja Kutna Neon New

bijela/ljubičasta / visoki sjaj

ca. 320/180cm / bez uredjaja

Broj proizvoda 0438016203

Kuhinja Kutna (000438016203): Slika 0505161317NEON.jpg (image/jpeg)

Više pogledajte na:http://www.moebelix.hr/kuhinja-blagovaonica/ugradbene-kuhinje/c4c1/kuhinja-kutna-neon-new.Proizvod-000438016203

Cijena: 7.490,00 kn
Trgovina: Möbelix
Kategorija: Home decor/Kuhinja

DOLMOSTAN - Salon namještaja

Kuhinja MITIKA

Dostupna u modularnom programu, nudeći veliki izbor komponenti za ostvarenje različitih zamisli. Asortiman boja i materijala udovoljava i najzahtjevnijem kupcu, te mu omogućava kreiranje prostora prilagođenog ugodnom življenju.

Više pogledajte na: http://www.dalmostan.hr/doimo.htm

Cijena: Na upit
Kategorija: Home decor/Kuhinja

● PONUDA KUHINJA PO MJERI ● BLOK KUHINJE ● KUHINJE S BIJELOM TEHNIKOM ●

NAJBOLJE IZ PONUDE KUHINJA

Kuhinje Harvey Norman

Nudimo široku paletu atraktivnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača kuhinja: Veneta Cucine, Gorenje, Harvey Norman kitchen, Topline i Caprice. Kuhinje izrađujemo po mjeri i vašim željama.

Više pogledajte na: http://promocije.harveynorman.hr/kuhinje/

Cijena: Na upit
Kategorija: Home decor/Kuhinja

Naše stručno osoblje uz kompjuterski 3D prikaz pomoći će Vam u kreiranju rješenja Vašeg prostora. Dovoljno je doći do našeg salona sa okvirnim dimenzijama i na temelju toga i naravno Vaših želja napravit ćemo Vam prvu ponudu i skicu. Nakon toga slijedi naša izmjera prostora i Vaš odabir boja, materijala i drugih detalja. Osoba koja je radila izmjeru prostora priprema radni nalog za izradu namještaja. U našoj radioni majstori kroje, spajaju elemente po radnom nalogu i vrše montažu istih. Zbog ovakvog načina rada pogreške su svedene na minimum jer jedan tim radi na jednom projektu od nacrta do montaže.

U izradi namještaja koristimo razne vrste pločastog materijala. Okovi koje koristimo su uvijek najkvalitetniji i inovativni. Rok isporuke je 3-6 tjedna ovisno o materijalu, a garancija na namještaj je 5 godina. Sve to potvrđuju certifikati "Euroinspekt - drvokontrole" koji dokazuju visoku i posebno visoku kakvoću proizvoda: QII i QI.

Osim privatnih prostora, opremili smo i velik broj poslovnih objekata.

Više pogledajte na: http://www.aspecto.hr/Stranica.aspx?page=reference/Kuhinja11/Kuhinja11

Cijena: Na upit
Trgovina: Aspecto d.o.o.
LOAD MORE