Dijelovi
Kategorija: Auti/Dijelovi

Ponuda rabljenih vozila u Splitu s više od 20 godina iskustva. Uz prodaju rabljenih vozila, nudimo i usluge servisiranja automobila svih marki te vršimo sve popravke. Također nudimo servis i punjenja auto klima, usluge izmjene ulja vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama. U mogućnosti smo i pronaći za vas nove i rabljene auto dijelove po najpovoljnjim cijenama.

Citroen Xsara dijelovi

Citroen xsaru 1.4 , 2000.g., 55 kw, 1360 ccm, metalik sivu, karamboliranu /oštećen krov i dio prednjeg dijela/ prodajem u dijelove.

Više pogledajte na: http://oglasnik.bazzar.hr/karambolirani-auti-svi-dijelovi/citroen-xsara-dijelovi-oglas-395427

 

 

Cijena: Na upit
Kategorija: Auti/Dijelovi

AUTO SJENA d.o.o. iz Livane bila je jedna od prvih tvrtki na širem području Republike Hrvatske koja je otkupljivala takva vozila i na njima razvila trgovačku djelatnost prodaje „polovnih“ autodijelova.

Danas, u AUTO SJENA TRGOVINI se doista mogu kupiti i novi i gotovo svi „polovni“, ali originalni autodijelovi za sve marke vozila, a posebice one koji već dva ili tri desetljeća intenzivno kruže hrvatskim i drugim prometnicama. 
Također, ovdje se radi i otkup vozila za koje bez obzira na to u kakvom su stanju se može dobiti najmanje 1,00 kn po kilogramu odnosno kolika je vrijednost limarije vozila. Ako u vozilu postoji i koji upotrebljiv autodio i za njega se vrši otkup.

U ljeto najčešće se traže: 
ventilatori hladnjaka (50,00-400,00 kn), 
hladnjaci (100,00-600,00 kn),
kompresori klime(300,00-1.200,00 kn). 

U zimi najčešće se traže:
ventilatori kabine (50,00-400,00 kn),
grijač kabine (50,00-400,00 kn), 

Više pogledajte na: http://blog.dnevnik.hr/autosjenatrgovina/

Cijena: Na upit
Kategorija: Auti/Dijelovi

Tvrtka Auto Krešo zastupnik je i distributer za preko 90 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila. Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe. 

Visokokvalitetne opruge za sve tipove europskih i japanskih vozila, izrađene od najkvalitetnijeg švedskog čelika, hladno valjane i dodatno plastificirane što jamči jednaku, vrhunsku kvalitetu svih proizvoda. Više od 1000 različitih tipova opruga zadovoljit će potrebe cjelokupnog voznog parka na našim cestama. U naš asortiman uvrštene su i plinske opruge ovog švedskog proizvođača.

AUTOPOWER A44-LB1 Akumulator (Sustav za pokretanje) 44 Ah Akumulator Autopower

Interna šifra: A44-LB1; 
Širina [mm]: 175; Visina [mm]: 175; Struja ispitivanja na niskoj temperaturi EN [A]: 440; Dužina [mm]: 207; Kapacitet akumulatora [Ah]: 44; Raspored polova: desni plus;

Napomena: 44 Ah Akumulator Autopower

 

Više pogledajte na: http://autokreso.rezervnidijelovi.info/Searchwww.kilensprings.com

 

Cijena: 404,00 kn
Kategorija: Auti/Dijelovi

Yacht centar Adriatic distribuira visokokvalitetne materijale svjetski poznatih proizvođača  Amorim Corecork, Cytec, Formax, ESC 3D Core, RMC Coating, PRO SET,TDS Deck Caulking, West system za brodogradnju i reparature. Naši proizvodi su u prvom redu namijenjeni maloj i srednjoj brodogradnji, zahtjevnim industrijama koje koriste nove tehnologije te majstorima i hobistima entuzijastima koji samostalno rade.

Uz vrhunske materijale za izradu kompozita pružamo tehničku podršku za sve Vaše projekte bez obzira radilo se o proizvodnji broda ili samo popravku vašeg starog drvenog prozora.Također prilikom uvođenja novih tehnologija u vašu proizvodnju, u pravilu uvijek organiziramo obuku i prezentacije materijala.

U samom procesu proizvodnje, reparature ili nekog drugog procesa nadgledamo i pratimo vaše radove uz kompletnu tehničku pomoć tehnologa za pojedino područje.

Naravno da nam je želja što više približiti svijet kompozita „običnom čovjeku“ ,pokazati da rad s epoxy smolama ,karbonom i ostalim visokokvalitetnim materijalima ne mora biti skup i kompliciran. Stoga pripremamo radionice na kojima bismo objašnjavali osnove rada s našim materijalima.

Više pogledajte na: http://www.yachtcenter.hr/

Cijena: Na upit